Porsche 911 Cabrio from Mervyn

(*) (*) (*) (*) (*) 12 reviews Utrecht 17x rented out Owner

Rental by Mervyn

Owner

About the car

Heerlijke snelle Porsche 911 Cabriolet om in te cruisen. Rijdt strak en sportief, maar niet moeilijk om te rijden. Je bent zo gewend! Technisch in topstaat. Gloednieuw automatisch Cabriodak in een handomdraai (of beter gezegd een knop) open en dicht. Ingebouwde Apple Carplay voor een lekker muziekje. Hoewel de 300pk 6 cylinder boxermotor achter je natuurlijk het beste klinkt : ) Bijrijders stoel wat scheurtjes in het leer, maar zit prima. Kleine kinderen (tot jaar of 8-10 ) passen achterin. Maar ruimte is beperkt. Ik ben er zuinig op, altijd netjes warmgereden. Ik verwacht en hoop dat je met de auto omgaat alsof ie van jezelf is én er evenveel plezier van hebt!

Good to know
Petrol
Automatic
4 seats
Year of manufacture 1998
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Bagageruimte voor 2-3 weekend tassen voorin de auto of op de achterbank. Apple Carplay met google maps of apple maps navigatie, spotify etc.

Car location

Hi, I am Mervyn

Verified userMember since Sep 8, 2020

Owner

Hoy! Ik ben Mervyn, liefhebber van bijzondere auto's. Mijn Porsche 993 Targa gebruik ik niet altijd, en dat is zonde! Want Porsches zijn gemaakt om te rijden. De auto is technisch in topstaat. Heeft 300+ pk en rijdt makkelijk en soepel met automaat.

Response rate100 %
Rented out51x

12 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Nikita Sep 3, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Is een leuk beest. Iets jammer dat geen uitleg over alle knopjes heb gekregen. Maar toch top.

Johan Aug 20, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top!

Bert Jul 4, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top!

Etienne Jun 29, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Topdag met deze Porsche 911/996! Deze dag kado gedaan aan mijn beste vriend voor zijn 50ste verjaardag. De 911 is altijd al zijn droomauto geweest. Wat rijdt zo’n ding ondanks zijn leeftijd toch heerlijk. En we hadden die dag 30+ ☀️graden Celsius, dus lekker met kap open. We hebben mooie foto’s en (drone)video’s als herinnering gemaakt. Hebben we dan niets aan te merken? 🤔Alleen de airco die het niet deed (nu geen probleem gezien het weer) en wat kleine dingetjes, zoals hij had best opgeruimd mogen zijn en wat lampjes💡op het dashboard… sensordingetjes, gammel Lightningkabeltje van de radio voor AirPlay (op zich handig bij navigatie) en versleten remblokken die piepte. Had ik vooraf al bij een review gelezen. Maar deze kleine dingen mochten de pret zeker niet drukken bij onze road-trip van 750+ km. En zou hem zo weer huren! Of toch maar zelf ook een kopen… 😜😅 Bedankt Mervyn voor het huren van je geweldige auto! En misschien tot ziens…

Gerben Jun 11, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Zoals verwacht. Werd voor afhalen nog gewassen.

Citroen 2 CV

€ 179,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroen DS

€ 200,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)