Porsche 911 Cabrio from Rob

(*) (*) (*) (*) (*) 26 reviews Breda 29x rented out Owner

Rental by Rob

Owner

About the car

Deze mooie Porsche 911 cabrio heb ik inmiddels 8 jaar in bezit. Ik ben de 2e eigenaar en gebruik de auto alleen met mooi weer. Vandaar dat ik mijn 911 graag deel zodat andere mensen er ook van kunnen genieten. Dus grijp je kans om een 911 Cabrio te rijden… Let Op! Alleen als jij geverifieerd huurder bent op Snappcar kun je de auto direct/last minute boeken. Is dit je 1e boeking, dan gaat de Support afdeling van Snappcar eerst e.e.a. controleren en kan het 5 dagen duren voor je kunt boeken.

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 1998
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Rob

Verified userMember since May 29, 2019

Owner

Deze mooie Porsche 911 cabrio heb ik inmiddels 8 jaar in bezit. Ik ben de 2e eigenaar en gebruik de auto alleen met mooi weer. Vandaar dat ik mijn 911 graag deel zodat andere mensen er ook van kunnen genieten.

Response rate100 %
Rented out29x

26 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Helena Nov 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top ervaring! Rob is aardige man die alles goed kan uitleggen en staat voor je klaar Wij hebben super tijd had en lekker gereden met open dak. Zeker aan te raden op bij heb te huren! Dankjewel Rob!

Amanda Sep 7, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Het contact met Rob is prettig verlopen. Hij reageert snel, denkt goed mee en bij het verhuren legt hij alles zorgvuldig uit. Ook blijft hij tijdens de verhuur goed bereikbaar indien nodig. Auto zelf voldoet aan de verwachtingen. Het open dak is snel en gemakkelijk automatisch te bedienen en het rijden met open dak overtrof onze verwachtingen. Het was een heerlijke dag al met al en zeker voor herhaling vatbaar!

Wilfred Jul 23, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Andrea Jul 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Gewoon heel leuk; prachtige auto natuurlijk en heel fijn contact met Rob. Hij dacht echt goed hoe we alles aan konden pakken (we hebben de auto als verrassing gehuurd voor een jubileum). Goede dag gehad!

Ron Sep 17, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
perfect