Porsche 911 Cabrio from Rob

(*) (*) (*) (*) (*) 24 reviews Breda 27x rented out Owner

Rental by Rob

Owner

About the car

Deze mooie Porsche 911 cabrio heb ik inmiddels 8 jaar in bezit. Ik ben de 2e eigenaar en gebruik de auto alleen met mooi weer. Vandaar dat ik mijn 911 graag deel zodat andere mensen er ook van kunnen genieten. Dus grijp je kans om een 911 Cabrio te rijden… Let Op! Alleen als jij geverifieerd huurder bent op Snappcar kun je de auto direct/last minute boeken. Is dit je 1e boeking, dan gaat de Support afdeling van Snappcar eerst e.e.a. controleren en kan het 5 dagen duren voor je kunt boeken.

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 1998
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Rob

Verified userMember since May 29, 2019

Owner

Deze mooie Porsche 911 cabrio heb ik inmiddels 8 jaar in bezit. Ik ben de 2e eigenaar en gebruik de auto alleen met mooi weer. Vandaar dat ik mijn 911 graag deel zodat andere mensen er ook van kunnen genieten.

Rented out27x

24 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Wilfred Jul 23, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Andrea Jul 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Gewoon heel leuk; prachtige auto natuurlijk en heel fijn contact met Rob. Hij dacht echt goed hoe we alles aan konden pakken (we hebben de auto als verrassing gehuurd voor een jubileum). Goede dag gehad!

Ron Sep 17, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
perfect

Jeroen Aug 21, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Vandaag een geweldige dag gehad met m’n schoonvader. Mooie rit gemaakt in de Porsche! Van te voren samen met Rob snode plannen gesmeed om m’n schoonvader om de tuin te leiden en met succes! Rob is een betrouwbare verhuurder met kennis van zaken. De Porsche rijdt fantastisch. Echt een Aanrader! Nogmaals bedankt :)!

Janet Jul 25, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super fijne dag gehad