Polestar 2 from Jop

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
3 reviews Dordrecht 3x rented out Owner

Rental by Jop

Owner

About the car

De Polestar 2 is een mooie, leuke en luxe elektrische auto! Elke keer als ik ermee rijd krijg ik een lach op mijn gezicht. Door de stilte (van het ontbreken van een verbrandingsmotor) + alle moderne veiligheidsgadgets kom je heerlijk ontspannen op je bestemming aan, maar ook aan vermogen geen gebrek, wat elk stoplichtsprintje of tussen acceleratie erg leuk maakt. Ik heb er een oplaadsleutel bij waarvan de kosten zijn inbegrepen in de extra km prijs.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2020
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Stoelverwarming voor Stoelverwarming achter Stuurwielverwarming 360 Camera Panorama dak Adaptive CruiseControl Active Lane asist Elektrische achterklep 20'' velgen Adaptief grootlicht Enz.

Car location

Hi, I am Jop

Verified userMember since Sep 4, 2018

Owner

Ik ben Jop en gek op auto's. Met de Polestar komt een droom uit: een snelle, confortable en mooie auto die dan toevallig ook nog 100% elektrisch is. Ik maak gebruik van SnappCar omdat ik dit rijplezier graag deel en het mooi vindt dat we op basis van vertrouwen spullen van elkaar kunnen lenen.

Rented out3x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Rebecca Apr 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Alles heel goed geregeld, kregen veel informatie over de auto, goede uitleg over hoe het werkt en er werd ons vooral heel veel plezier gewenst! Zeker een aanrader!

Maxim Feb 12, 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Amazing by all means

Wim Dec 23, 2021

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Jop is enthousiast over de Polestar 2 en dat merk je aan alles. De kennismaking was prettig en we zijn uitgebreid door alle functies van de auto gegaan. Jop dacht ook nog mee op logistiek gebied (we hebben zelf geen auto); erg attent! Het heeft zeker bijgedragen aan de bijzondere beleving om met deze Zweed een dagje op pad te zijn geweest. Wat ons persoonlijk het meest trof aan de auto is de atmosfeer in de auto. Dat komt door details zoals de afwerking van sommige panelen met stof (tweed?), de verlichte Poolster in het glazen dak, de binnenverlichting (als het donker is). De auto straalt van binnen rust uit, echt ingetogen design. Dat zie je ook terug in de bediening: weinig knopjes en wat er wel zit is doeltreffend. Als je het hebt over ‘beleving’ dan vind ik dat Polestar dat op z’n Scandinavisch goed heeft gedaan! De rijeigenschappen van de auto zijn ook dik voor elkaar en vullen de ingetogen beleving verder aan. Op één eigenschap na: de acceleratie, die is het tegenovergestelde van ingetogen, namelijk uitbundig. En dat is dan eigenlijk een understatement. De sprint is indrukwekkend! Persoonlijk vind ik dat vooral prettig bij het even versnellen om een langzamere medeweggebruiker in te halen en vervolgens weer rustig rechts te gaan rijden; dat gaat op die manier vlot en veilig. Tot slot nog de audio installatie aan boord; ook dik voor elkaar. Een rijdende concertzaal. Tip: Varúð van Sigur Rós. Alles bij elkaar echt een top auto en top eigenaar!

Mercedes-Benz A-klasse

€ 149,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )