Opel Zafira from Mirjam

(*) (*) (*) (*) (*) 54 reviews Houten 65x rented out Owner

Rental by Mirjam

Owner

About the car

Deze auto is veel gebruikt. We vonden het altijd handig om een auto te hebben voor vervoer van spullen, karretje, een fiets, een half voetbal kinder_team, iets van Ikea alles past er in. Kinderfeestje? Ruime auto voor 5 volwassenen of 7 kinderen voor een klein ritje: de achterste 2 stoelen worden uit de achterbak omhoog getrokken dus niet heel ruim. Tuurlijk fijn en netjes als je keurig met de auto omgaat maar hij mag gerust gebruikt worden. De auto staat nu vaak voor de deur. We vinden het fijn om iets sociaals te doen en iets bij te dragen aan het milieu. Dus als we jou er blij mee kunnen maken. Graag! Tot ziens. Ps de auto wordt regelmatig bij de garage nagekeken. Er zit airco in. De auto rijdt prima. Er zit een trekhaak aan. Ook handig. En je kunt je fiets bij ons huis vastzetten aan een fietspaal. Huis te herkennen aan een rood huisje: een speelgoedruilhuisje dus je kunt ook nog leuk gebruikt speelgoed erin leggen of eruit halen. (Zie foto's) Verhuur aan mensen in de omgeving van Utrecht & Houten. The car is an old lady from 2004, she is strong and faithful. We let her check with every little sound. The garage keeper is so content with this car! Never do this one away! So the scarfs are there but she drives smooth and easily. And...she is strong and big. Place for 7 children or 5 adults. An table, a bike, IKEA proof: everything fits. So be your guest and have a nice day. Ps theres a place to lock your bike and you can regognice our house at a little red house for toys to recycle. See the pictures Opel Zafira 1.8 Caravan trekkracht : 1260 kg/ 1185 asdruk Benzine, euro '95 _E10 Verbruik 1:13 Verhuur aan mensen in Houten en omgeving.

Good to know
Petrol
Manual
7 seats
Year of manufacture 2004
300 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Zafira 1. 8/ trekhaak voor caravan 1260 kg/1185 asdruk 5 deuren. 7 plaatsen : 2 plaatsen achterin op te klappen. Of enorme ruimte

Car location

Hi, I am Mirjam

Verified userMember since Aug 10, 2020

Owner

Wij heten Eddy en Mirjam. We werken thuis. Eddy bij de politie en ikzelf geef thuis les aan kinderen. Als je t leuk vindt kun je me volgen op Instagram en Facebook bij Dansendleren.nl. Tot ziens!

Response rate100 %
Rented out64x
Response time 2 Hours

54 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Reinhard Sep 26, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Fernando Sep 11, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Peter Sep 2, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
prima auto!

Floris Aug 23, 2022

(*) (*) (*) ( ) ( )
De auto rijdt lekker, we zijn er voor ruim een week mee naar Spanje geweest. Helaas bleek nog voor vertrek dat de ruitenwisservloeistof op was, en ook was het oliepeil erg laag. Een van de lampen deed het niet. Later onderweg begaf de accu van de auto het, deze was aan het einde van zijn latijn. Het was na de vakantie ook niet moeilijk om de auto schoner terug te brengen dan hij was bij ophalen. Mirjam is verder een vriendelijke verhuurder waarmee het contact goed en snel verliep.

Jacomijn Jul 15, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Peugeot 108

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Swift

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Sports Tourer

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Sports Tourer

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)