Opel Vivaro from Leon

(*) (*) (*) (*) (*) 84 reviews Papendrecht 104x rented out Owner

Rental by Leon

Owner

About the car

Onze Trafic is al meer dan 100x verhuurd. Gelukkig naar volle tevredenheid van huurders en van mijzelf. Dit geeft mij ook de motivatie om mijn andere busje(s) te delen. Deze Opel heeft geen storingen of achterstallig onderhoud. Neem hem gerust (in overleg) voor langere tijd mee!! -Huren voor een paar uur? Dat is geen probleem! Je betaalt per 24 uur. -Ophalen kan 24/7 -Retour kan 24/7 -Telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 24:00 uur (In overleg buiten deze tijden) ------ Geen nieuwe bus maar in technisch zeer goede staat. Laatste onderhoud Maart 2023. -Airco (gevuld 05-2022) - Afstandsbediening voor centrale vergrendeling -3 persoons bus -Toegang tot alle steden in Nederland.(bouwjaar 2009 euro 4) -Inclusief spanbanden en verhuishondjes (laat even weten als je deze nodig hebt liggen in de garage!) -Winterbanden Michelin 6MM✅ voor in de winter -De afmetingen van de laadruimte van de bus : -138 cm hoog -240 cm lang -139 cm breed AANGANGER? Voor €30,- per dag kan je een aanhanger huren. Motor transport geschrikt voor 2 motoren of de enkel asser. ( 203 diep 124 cm breed. ) Verhuis je spullen eenvoudig met deze krachtige diesel. Neem je hond,kat of partner gerust mee! . 🎉💪🏼 -Kom je met eigen vervoer? parkeer gratis op de plek van de bus. Kom je met het openbaar vervoer? Bushalte op loopafstand. Stel uw vraag gerust! MVG Leon P.S je krijgt de bus vol mee en wil hem vol terug! Je tankt de bus af bij de BP in mijn straat. (Meest voordelige pompstation) Gaarne bon meenemen. Dit is helaas nodig… -Parkeer uw auto gratis op de plek van de bus. Kom je met een bijzondere auto of heeft jouw auto een emotionele waarde dan is er plek op de oprit onder de camera. LET OP: in Gent en Antwerpen gelden strenge emmissie eisen! Let dus goed op of je de binnenstad in kunt en mag met de bus!

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2008
1000 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Leon

Verified userMember since Dec 19, 2020

Owner

Wij hebben een bedrijf in Pir isolatiemateriaal! Hierbij zijn niet alle bussen alle dagen nodig! Delen via Snappcar is daarom een veilige en unieke uitkomst! Let op: ik deel mijn bussen niet buiten Snappcar om. Dit is niet mogelijk ivm aansprakelijkheid van schades, boetes etc. U hoeft mij hiervoor niet te benaderen.

Response rate79 %
Rented out604x

84 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Audie Sep 21, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Fijne auto met alle ruimte om een verhuizing te kunnen doen

Mircea Sep 19, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Nice rental

Hugo Sep 13, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Mooie bus met veel ruimte. Door panelen in de laadbak is het iets moeilijker om spullen te bevestigen, maar als je genoeg mee hebt, is dat geen probleem.

Rob Sep 4, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Super, makkelijk geregeld, prima wagen!

Amedeo Aug 30, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Eerste keer via deze app, zeer goed bevallen. Vriendelijk geholpen en handige bus!

Renault Trafic

€ 52,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo S70

€ 42,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mazda 3

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Peugeot Partner

€ 37,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)