Opel Vivaro from Jason

(*) (*) (*) (*) (*) 191 reviews Amsterdam 251x rented out Owner

Rental by Jason

Owner

About the car

KEYLESS* (English text below) €5,- KORTING OP JE EERSTE BOEKING? KORTINGSCODE 45A5D3C04F Nette Opel Vivaro per direct beschikbaar met de Keyless system. Huur de bus wanneer het u goed uitkomt. De bus wordt ontgrendeld via de app en daarom hoef ik er niet bij te zijn. *GRATIS PARKEREN* U kunt uw eigen auto gratis parkeren vlakbij de bus. De bus is ook gemakkelijk te bereiken met het OV. Er is een bushalte en station Sloterdijk op 2 minuten loopafstand. Verhuizen, grote spullen verplaatsen, het komt allemaal goed uit in deze bus. Compact, en niet te lang wat het rijden heel soepel maakt zoals een personenauto. De bus is te besturen met een 'normale' autorijbewijs B. De cabine is tevens ook verlicht wat handig is in het donker. *TECHNISCHE INFO* De bus beschikt over 2 zitplaatsen. Trekhaak Airco Bluetooth Laadruimte : Lengte : 240cm Breedte : 169cm Hoogte : 138cm Bus wordt met een volle tank geleverd, en ook vol teruggebracht ( DIESEL ) (ENGLISH) €5,- Discount on your first booking? Use Code 45A5D3C04F Clean car for rent. This car has the Keyless function so you can pick it up at what time best is for you. There is free parking near the car so you can park your own car. Station Sloterdijk is at walking distance. The fuel is full when picking up, and when bringing back

Good to know
Diesel
Manual
2 seats
Year of manufacture 2009
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Jason

Verified userMember since Sep 5, 2019

Owner

Zelf ben ik timmerman. Minder auto's op de weg is mijn passie. Zodra ik mijn auto niet gebruik wil ik hem graag beschikbaar stellen. Mijn collega's hebben hetzelfde idee dus daarom stellen wij onze busjes beschikbaar voor als wij hem niet gebruiken.

Response rate79 %
Rented out717x

191 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jose Das Neves Teixeira Jan 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top busje !

Raymond Jan 21, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Irian Jan 21, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
spiegel is er weer! Prima busje, rijd lekker en zuinig! Wel hier en daar wat lakschade en de versnelling is wat stroef soms, maar dat kun je verwachten van een klus bus! Perfect voor verhuizen iig :)

Tim Jan 15, 2023

(*) (*) ( ) ( ) ( )
Geen spiegel

Nóra Jan 14, 2023

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
horrie

Peugeot 206 CC

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Ford Transit

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Combo

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )