Opel Manta from Janet & Sayf

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Hierden 3x rented out Owner

Rental by Janet & Sayf

Owner

About the car

Maak De Blitz! Met deze ex-brandweerauto uit 1971 (maar liefst 50 jaar ervaring!) maak je de Blitz. Deze is omgebouwd tot camper maar van buiten nog in vrijwel originele staat. Deze camper is geïsoleerd, mag milieuzones in en rijdt ook nog eens kosten-efficiënt op LPG (1 op 6!!, dat is ongeveer 0,10 cent per KM) De charme straalt er vanaf, rij met de ramen open en laat de wind door je haren gaan tot je op je bestemming aankomt. Zet het luifeltje uit en het genieten kan beginnen! Aanspraak verzekerd ;-) De camper is volledig ingericht en uitgerust om met 2 personen heerlijk te genieten op de plek waar jij wilt, in sfeer! Ook aan de veiligheid is gedacht! De Blitz is uitgerust met autogordels, brandblussers en rookmelder. Met deze camper rij je met charme. Ondanks dat het een oldtimer is, is deze makkelijk te rijden. Met een handgeschakelde versnellingsbak schakel je met souplesse naar ongeveer 90 kmpu. Daarna rij je heerlijk ontspannen naar je bestemming. Met de radio met bluetooth luister je onderweg en op de camping lekker naar je eigen muziek. Ook voorzien van de nodige 12 volt aansluitingen, USB en 220 volt stopcontacten.

Good to know
LPG/CNG
Manual
2 seats
Year of manufacture 1981
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

De wagen: Fietsendrager voor 2 fietsen kan op de trekhaak gezet worden voor vertrek. Of neem je caravan of bagagewagen (max 1000 kg) mee aan de trekhaak. Extra tent is optioneel. uiteraard voorzien van een radio met bluetooth. Op het dak zit een rek rondom. Met wat spanbandjes (liggen in de camper) kan je zo een paar surfplanken mee nemen! De camper: De camper is volledig ingericht en uitgerust voor 2 personen. Voorzien van: -2 campingstoelen -een krukje -buiten tafeltje -leuk servies (van alles 4 stuks) -ruim voldoende bestek en ook kurkentrekker en dergelijke. -diverse pannen -Afwasteiltje met benodigdheden -drooglijn, knijpers etc. -porta potti (indien gewenst) -gasbrander -cafetiare -CEE kabel (stroom voor op de camping) -nieuwe 12 en 220 volt koelbox 36 liter -luifel -5 ltr waterkan. -(sfeer)verlichting Ook aan de veiligheid is gedacht en is de camper voorzien van: -2 driepuntsgordels -2 brandblussers -een rookmelder

Car location

Hi, I am Janet & Sayf

Verified userMember since Jul 10, 2016

Owner

Wij zijn Janet & Sayf Adham, we wonen in Vianen met onze 3 kinderen. We werken beide en onze hobbies zijn kamperen en oldtimers. Die combinatie maakt dat we 2 auto’s en 2 oldtimer campers hebben. Zowel auto’s als campers staan meer stil dan ze rijden, en dat is zonde! Geniet je mee van het avontuur?

Response rate100 %
Rented out17x
Response time 2 Hours

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Frank Aug 27, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
5 dagen op pad geweest met deze fantastische wagen..... Wat een super leuke ervaring was dat. Aardige en relaxte verhuurder. Aanrader !

Marcel Jul 28, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
komt nog

Chevrolet Blazer

€ 80,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)