Nisan LEAF from Hendrik

(*) (*) (*) (*) (*) 25 reviews Amsterdam 63x rented out Owner

Rental by Hendrik

Owner

About the car

Deze auto is 24/7 af te halen. Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn Zweedse 100% elektrische Nissan Leaf 30kWh met 6,6kW lader, het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is vrij ruim, ook de kofferbak. De actieradius is tussen de 130-170km (140km snelweg). Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld. Ik ben al 8 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpas is aan de sleutel en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de Leaf en (snel)laden zal door mij uitgelegd worden. Stroomkosten worden later afgerekend. Dit geldt ook als de Leaf niet vol terug gebracht wordt. Stroom prijzen liggen tussen 38ct tot 70ct. Dit alles per kWh waar men dan +/- 6km mee kan rijden. Prijs is afhankelijk van laden bij normale laadpaal of snellader. Auto staat bij in de buurt van Johannes van der Waalsstraat 89HS en hij dient daar ook weer terug gezet te worden. (kan bij laadpaal om de hoek zijn) Bij huur van minder als 5 uur komen er via de stroomkosten € 6 uitleg en administratiekosten bij.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2016
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpas , telefoonhouder. Cruissecontrol. stoelverwarming, USB laadaansluiting. Indien de auto voor een halve dag gehuurd wordt dan komt er via de stroomafrekening 3 euro administratie kosten bij.

Car location

Hi, I am Hendrik

Verified userMember since Nov 9, 2020

Owner

Duurzame persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijdt zelf 100% electrisch

Response rate86 %
Rented out506x

25 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Ashraf Mohamed abdelsatar Mohamed Jun 4, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
The user only left a rating

Bob May 14, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima auto en ondanks de geringe actieradius van circa 145 kilometer is het prima te doen om lange ritten ga maken als je de chargemap installeert. Maar het valt ook op dat als je de auto gebruikt dat er heel veel fastned snel laad punten op de snelweg zitten in Nederland. Dus absoluutst een aanrader om deze auto te huren.

Sherwin Apr 29, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Floor Apr 17, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Super handig!

Aukje Simone Apr 8, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nisan e-NV200

€ 49,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Opel Corsa

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota AYGO

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Golf Variant

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)