Nissan LEAF from Hendrik

(*) (*) (*) (*) (*) 10 reviews Amsterdam 24x rented out Owner

Rental by Hendrik

Owner

About the car

Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn Zweedse 100% elektrische Nissan Leaf 30kWh met 6,6kW lader, het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is vrij ruim, ook de kofferbak. De actieradius is tussen de 130-170km (140km snelweg). Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld. Ik ben al 8 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpas is aan de sleutel en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de Leaf en (snel)laden zal door mij uitgelegd worden. Stroomkosten worden later afgerekend. Dit geldt ook als de Leaf niet vol terug gebracht wordt. Stroom prijzen liggen tussen 38ct tot 70ct. Dit alles per kWh waar men dan +/- 6km mee kan rijden. Prijs is afhankelijk van laden bij normale laadpaal of snellader. Auto staat bij in de buurt van Johannes van der Waalsstraat 89HS en hij dient daar ook weer terug gezet te worden. (kan bij laadpaal om de hoek zijn) Bij huur van minder als 5 uur komen er via de stroomkosten € 4 uitleg en administratiekosten bij.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2016
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpas , telefoonhouder. Cruissecontrol. stoelverwarming, USB laadaansluiting. Indien de auto voor een halve dag gehuurd wordt dan komt er via de stroomafrekening 3 euro administratie kosten bij.

Car location

Hi, I am Hendrik

Verified userMember since Nov 9, 2020

Owner

Duurzame persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijdt zelf 100% electrisch

Response rate78 %
Rented out246x

10 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Marisa Mar 27, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
Hele fijne auto om in te rijden! Het liep niet helemaal soepel met de sleutel overdracht en de auto was wat vies van buiten (zand) maar verder geen problemen, kon ook gemakkelijk opladen. Verhuurder is een expert op het gebied van EVs en kan goed advies geven.

Daan Feb 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Juliet Dec 29, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Car drove really nicely and had no problems. A little complicated as it’s electric so there are quite a few instructions which can be confusing; also have to think about whether it could make the planned trip. Would rent again but more for travelling around the city

User Dec 27, 2021

(*) (*) (*) (*) ( )
fijne auto om te rijden

User Nov 1, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nissan e-NV200

€ 48,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Nissan e-NV200 Evalia

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Sports Tourer

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)