Nissan LEAF van Rick

(*) (*) (*) (*) ( ) 4 beoordelingen Beek-Ubbergen 6x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Rick

Verhuurder

Over de auto

Deze E-deelauto staat meestal bij Plus supermarkt Nico de Witt Waterstraat 27 Beek-Ubbergen. Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn 100% elektrische Nissan Leaf 40kWh , het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is vrij ruim, ook de kofferbak. De actieradius is tussen de 200-280km (200km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld. Ik ben al 7,5 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpassen zijn in de auto en een uitleg hiervan eveneens als gebruik van de Leaf en (snel)laden zal door mij uitgelegd worden eventueel met een stukje meerijden. Bij de meeste laadpassen is door mij te zien wat het laden gekost heeft en dat dient dan afgerekend te worden. Dit geldt ook als de Leaf niet vol terug gebracht wordt. Stroom prijzen liggen tussen 23 ct thuis, 35ct normale laadpaal + snellader via Maingau pas, tot 69ct. Dit alles per kWh waar men dan 6km mee kan rijden.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2018
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

pro-pilot met adaptive cruisecontrol & lane assist (kan zelf sturen) granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpassen telefoonhouder

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Rick

Geverifieerde gebruikerLid sinds 13 mei 2014

Verhuurder

Duurzaam persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijd zelf 100% electrisch http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html

Reactiepercentage40 %
Auto verhuurd29x
Reactietijd Minder dan 1 uur

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Suzanne 18 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) ( )
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Wieteke 17 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto om emissie-vrij in te rijden! Adaptive cruise control werkt goed als het wat drukker is op de weg. Laden bij laadpaal ging gemakkelijk.

Jeanette 8 aug. 2021

(*) (*) (*) ( ) ( )
Het was een uitdaging al die nieuwe elementen in het boeken bij snappcar, het elektrisch rijden met automaat en het laden. Maar het is allemaal gelukt. Hier en daar met wat extra hulp. Alleen de cruise control kreeg ik niet werkend. Maar dat kan gelukkig ook met de voet. Positief was vooral het rustige en automatische rijden, zeker in ecostand en de goede vering van de auto.

Dirk 26 jul. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Uitstekende auto. Rik is vriendelijk en behulpzaam.

Nissan LEAF

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan e-NV200 Evalia

€ 50,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Skoda Fabia

€ 35,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )