Nisan e-NV200 from Hendrik

(*) (*) (*) (*) ( ) 283 reviews Amsterdam 423x rented out Owner

Rental by Hendrik

Owner

About the car

GEEN DURE brandstof nodig en dat scheelt !!! Ik zet mij in voor duurzaamheid en wil met mijn Italiaanse 100% elektrische Nissan E-NV200 24kWh busje , het elektrisch rijden en deelauto rijden promoten. De auto is ruim en er kunnen 2 europallets in. Deze bestelauto heeft bestuurdersstoelverwarming, cruisecontrol en rijdt heerlijk stil. Doordat hij elektrisch is, is hij ook heel confortabel om gewoon mee te rijden met 2e persoon. Hoge zit. 4,2 m³ laadruimte, laadhoogte van maar 52,4 cm, sta hoogte 1,36 m, max. lengte 2,04 m, breedte 1,5 m van wand tot wand - 1,22 m tussen de wielkasten. Laadgewicht tot 742 kg, 6 sjorogen op de vloer kunnen de lading veilig op haar plaats houden. Niet te lang en niet te breed, de perfecte elektrische bestelbus voor in de stad met kleine draaicirkel 11,1m. De actieradius is tussen de 100-140km (100km snelweg) Lange stukken zijn prima mogelijk met wat planning zodat je bij snelladers kunt laden. In NL is dat prima geregeld. Bovendien heeft de bus een dubbele lader zodat deze met 6,6kW kan laden (alleen bij 22kW laadpaal) = +/- 45km/u. Ik ben al 10 jaar een EV pionier en heb daartoe een website gemaakt met EVtips. http://www.ledsdoitnow.nl/evtips.html Hier zijn ook de apps en kaarten met snelladers te vinden. Laadpas zit aan de sleutel. Uitleg hiervan eveneens als gebruik van de ENV200 en (snel)laden zal door mij via whatsapp uitgelegd worden. Men is verplicht mijn laadpas te gebruiken. Auto hoeft niet vol terug. Stroom kosten gaan per gereden km en zijn 14,4 ct./km Hier kan men dan 5-6km mee kan rijden. Het kan door omstandigheden soms voorkomen dat de auto niet vol is maar in Amsterdam en omgeving zijn snelladers genoeg waar men in 10-15 min flink wat erbij kan laden. HET NIET VOL ZIJN IS GEEN REDEN VOOR ANNULATIE of HET NIET HOEVEN TE BETALEN VAN DE STROOMKOSTEN. Deze auto staat bij de laadpaal Verrijn Stuartweg 48 Diemen en moet men ook weer daar aansluiten Bij huur van minder als 5 uur komen er via de stroomkosten € 6 uitleg en administratiekosten bij.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
2 seats
Year of manufacture 2015
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

USB laadaansluiting aanwezig, granny lader om overal op 230V te kunnen laden + oplaadkabel + laadpas telefoonhouder, Cruissecontrol. stoelverwarming Indien de auto voor een halve dag gehuurd wordt dan komt er via de stroomafrekening 3 euro administratie kosten bij.

Car location

Hi, I am Hendrik

Verified userMember since Nov 9, 2020

Owner

Duurzame persoon die vindt dat auto's die stil staan best door anderen gebruikt kunnen worden. Is beter voor de aarde en ons allemaal. Rijdt zelf 100% electrisch

Response rate77 %
Rented out633x

283 reviews

(*) (*) (*) (*) ( )

Borja Sep 17, 2023

(*) (*) (*) ( ) ( )
Instructions were too complex

Chloe Sep 15, 2023

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Wauw ik wil nieteens 1 ster geven. Auto loopt binnen 20 min van 100% naar 40%. Je rit word 4x langer omdat je steeds moet stoppen om te laden. Heleeee slechte communicatie , de eigenaar neemt nieteens op!! De auto staat niet op aangegeven locatie en zit onder de schade! Auto was ook absoluut niet schoon. Ik zou dit busje echt echt afraden. Je verspilt je geld en je tijd!!!

Linda Sep 5, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
The user only left a rating

Annamaria Sep 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Amazing

Luca Aug 30, 2023

(*) (*) (*) ( ) ( )
Very complicated car to charge and autonomy is very low

Nisan LEAF

€ 46,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Opel Zafira

€ 43,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Golf

€ 41,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nisan Qashqai

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)