Nissan e-NV200 Evalia from Linda

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Leiden 0x rented out Owner

Rental by Linda

Owner

About the car

Ik ben superblij met m'n elektrische auto en hoop dat jij ook veel plezier hebt van elektrisch rijden! De auto ziet eruit als nieuw en is superschoon (uiteraard verwacht ik 'm ook zo weer terug..). Op het moment zit er een 24 kwh accu in, dat betekent dat je met 1 accu ongeveer 100 km komt (max 120 km, afhankelijk van rijstijl). 15 juli wordt er een extra accu bijgeplaatst, waarna je 350 km kunt rijden! Je kunt in een half uurtje tot 200km opladen bij een snellader. Gebruik bijvoorbeeld de app Chargemap om de snelladers te vinden (CHAdeMO stekker). Er passen 5 personen in en dan heb je ook nog veel laadruimte.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2015
200 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Cruise control - Stoel- en stuurverwarming - Bluetooth en aux-aansluiting voor aansluiten telefoon - Achteruitrijcamera - Middenarmsteun - Comfort stoelen - Warmtewerend getint glas - Stuurbekrachtiging - ABS

Car location

Hi, I am Linda

Verified userMember since Jun 20, 2022

Owner

Hi, ik ben Linda, duurzaamheidsadviseur en activist. Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat ik een auto heb. Het is een elektrische die ik ga ombouwen tot minicamper. Ik vind het zonde als de auto een groot gedeelte van de tijd stilstaat, dus daarom huur ik 'm uit. Ik hoop hiermee ook mensen de kans te geven om elektrisch rijden uit te proberen. Als je vragen hebt, stel ze gerust, inmiddels weet ik behoorlijk veel over elektrisch rijden!

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Nissan Leaf

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen Grand C4 Picasso

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500 Cabriolet

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500 C

€ 42,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)