Mini Countryman from Leon

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
1 reviews Rotterdam 1x rented out Owner

Rental by Leon

Owner

About the car

Welkom bij de Camperman, de perfecte keuze voor avontuurlijke reizigers die graag de vrijheid van een camper willen ervaren zonder in te leveren op het gemak van een gewone auto. Onze Camperman is een Mini Countryman met een Autohome Overland daktent, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de prachtige natuur en comfortabel kunt slapen onder de sterrenhemel. Zowel de auto als de tent zijn van top kwaliteit waardoor je geniet van alle gemakken en zijn er geen ergernissen zoals klapperend tentzeil of dat je een stadje of parkeergarage niet in kunt omdat je camper te hoog is. De kosten die we op Snappcar hanteren zijn voor het huren van de auto exclusief gebruik van de camping gear. Wil je gaan camperen, dan kost dat additioneel eenmalig 250 euro + 25 euro per dag. Zo houden we (o.a. verzekerings) kosten laag, en de Camperman toegankelijk voor mensen die de auto kortstondig willen huren zonder te gaan camperen. Met de Camperman hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte accommodatie. Je kunt op elke camping terecht en vrijwel altijd is er nog wel plaats voor je. Plannen wordt optioneel, je kunt een tas met kleding, misschien wat zeep en een tandenborstel pakken, instappen en gaan. De daktent biedt voldoende ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen, zodat het hele gezin van een goede nachtrust kan genieten. De tent is eenvoudig binnen 5 minuten open en dicht te vouwen waardoor je snel kunt vertrekken naar je volgende avontuurlijke bestemming, of even boodschappen kunt gaan doen. Naast de comfortabele slaapplaatsen biedt de Camperman ook alle essentiële faciliteiten die je nodig hebt tijdens je reis. De auto is uitgerust met een gave koelbox om je eten en drinken ijskoud te houden, een gasfornuis voor het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht en een opbergruimte voor het bewaren van vrijwel alle spullen. Bovendien is er nog de normale baggage ruimte voor je bagage, zodat je je eigen kleding en benodigdheden probleemloos kunt meenemen. In de tent kun je ook je telefoon nog opladen via de lamp met ingebouwde powerbank. Met de Camperman heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Verken pittoreske dorpjes, adembenemende natuurparken en prachtige stranden, terwijl je geniet van het comfort van, en rust in, een goed uitgeruste camper. Of je nu een weekendje weg wilt of een langere reis gaat maken, de Camperman staat klaar om je te brengen en met je mee te gaan. Wacht niet langer en boek vandaag nog de Camperman voor een onvergetelijke camperervaring met het hele gezin. Het avontuur wacht op jou!

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2017
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

De Camperman is een moderne Mini Countryman voorzien van alle benodigdheden voor het verblijf op een camping met sanitair. De kosten die we op Snappcar hanteren zijn voor het huren van de auto exclusief gebruik van de camping gear. Wil je wel gaan camperen, dan kost dat additioneel eenmalig 250 euro + 25 euro per dag. Zo houden we (o.a. verzekerings) kosten laag, en de Camperman toegankelijk voor mensen die de auto kortstondig willen huren. De Camperman heeft sowieso Apple Carplay, maar komt dan ook nog met uitleg en gebruik van de daktent, beddengoed en onder andere de volgende zaken: Lamp met powerbank Kookpit met kan en een 'pour over' voor koffie en thee Pannen, bordjes en bestek Tafel, 2x stoelen en bumperbankje Kruiden en olijfolie

Car location

Hi, I am Leon

Verified userMember since May 31, 2012

Owner

Hoi, mijn naam is Leon en ondernemer achter Startup Foundation en Progress Bar coworking space in Rotterdam. Én ik verhuur dus deze geweldige Camperman. Dit is een Mini Countryman met Autohome Overland daktent en alle benodigdheden voor jouw kampeer avontuur.

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Kirill Sep 10, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The best renting car experience. Leon is responsive and easy to communicate with. The car is in an excellent state. The camping equipment is complete.

Volkswagen Golf

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Ducato

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Renault Grand Scénic

€ 80,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)