Mini Cooper S Cabrio from Hans

(*) (*) (*) (*) (*) 3 reviews Blaricum 5x rented out Owner

Rental by Hans

Owner

About the car

De Mini Cooper S Cabrio is een heerlijk autootje. 170 PK. Dus trekt lekker op. Scheur bakkie eigenlijk. Ik heb er al 180 in gereden maar let op, boetes zijn voor jou! Ik ben 1,97m groot en pas er ruim in. Het is een klein autootje maar voorin is hij gewoon groot! Je kan er prima met zijn 2en in zitten. 3 of 4 kan ook als je propt. De laadruimte is ook wel aardig. Al mijn zeilen passen er samen in! En de grootste lol is natuurlijk om Met open dak te rijden zodra er maar een klein zonnetje is. Verwarming aan en gaan! Belangrijkste voordeel van dit autootje: - Cabrio - 170 PK - Ruim voorin

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2005
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Hans

Verified userMember since Mar 27, 2015

Owner

Ik ben marketing manager bij een verzekeringsbedrijf. Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Ik en mijn vrouw hebben allebei een mooie lease auto. Die van mij betaal ik geen bijtelling over en rij ik niet privé. Dat scheelt een hoop geld. En daarom heb ik de Mini Cabrio erbij. Af en toe rij ik daar dus mee. Omdat ik mij lease auto niet privé rij. Bijvoorbeeld als ik op zaterdag of zondag zeilwedstrijden heb.

Rented out34x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Alex May 9, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
We hebben met ons gezin bijzonder genoten van deze erg leuke wagen! Snelle en duidelijke communicatie, alles werd vlot geregeld.

Jordi Mar 31, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

René Sep 25, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
super leuke dagen gehad met de cabrio de elfstedentocht gereden. goed weer en een mooie omgeving. weer een geweldige ervaring.

Renault Talisman Estate

€ 75,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Audi A1 Sportback

€ 100,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )