MG ZS from Tom

(*) (*) (*) (*) (*) 40 reviews Venlo 66x rented out Owner

Rental by Tom

Owner

About the car

Wij willen onze volledig elektrische gezinsauto graag delen met andere mensen die een auto nodig hebben of gewoon een keer willen ervaren hoe fantastisch (en goedkoop!) een elektrische auto rijdt. Onze gloednieuwe MG is voorzien van alle denkbare gemakken en veiligheidssystemen en biedt ruimte aan 5 volwassenen en een grote bagageruimte. Het rijbereik is 240 km met een volle accu. Mocht je meer km's willen maken, geen probleem er wordt een laadpas meegeleverd voor alle laadpalen in NL (en de meeste in het buitenland). De kosten voor het onderweg laden verrekenen we onderling obv daadwerkelijke kosten. Mocht de accu niet volledig vol zijn bij terugkomst verrekenen we de verbruikte stroom obv de daadwerkelijke laadkosten van de eigen laadpaal die ik thuis heb (40 cent per kw, volle accu is dus € 16,-) De locatie is 350 meter lopen vanaf het station Blerick en 200 meter lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte, dus ideaal bereikbaar met het OV. Mocht je uit de buurt komen met de fiets kun je deze bij ons in de garage veilig stallen.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2020
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Panorama dak adaptive cruise control Lane assist apple & android car play achteruit rij camera stoelverwarming (en nog veel meer...)

Car location

Hi, I am Tom

Verified userMember since Sep 11, 2018

Owner

Als beleidsadviseur mobiliteit ben ik ervan overtuigd dat autodelen de toekomst is. In het kader van "practice what you preach" biedt ik bij deze onze volledig elektrische MG ZS EV te huur aan.

Response rate100 %
Rented out85x

40 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Nathalie Nathalie Oct 19, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Eerste ervaring met Snappcar. Tom legt goed uit hoe de auto werkt en alles is vlekkeloos verlopen. Mooie visie op auto rijden en het toekomstige auto delen. Doordat ik al een paar jaar geen auto meer heb maar heel soms er wél een nodig heb kan ik op laagdrempelige wijze toch een auto lenen/huren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mohammud Sep 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto heel betrouwbaar, echt een aanrader

User Aug 27, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Een hele fijne en mooie auto, rijd super ! De eigenaar zelf ook een hele nette en beleefde man.

Yifa Jul 2, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Yifa Jun 30, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Suzuki Vitara

€ 70,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mitsubishi Outlander

€ 50,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )