MG ZS from Tom

(*) (*) (*) (*) (*) 32 reviews Venlo 51x rented out Owner

Rental by Tom

Owner

About the car

Wij willen onze volledig elektrische gezinsauto graag delen met andere mensen die een auto nodig hebben of gewoon een keer willen ervaren hoe fantastisch (en goedkoop!) een elektrische auto rijdt. Onze gloednieuwe MG is voorzien van alle denkbare gemakken en veiligheidssystemen en biedt ruimte aan 5 volwassenen en een grote bagageruimte. Het rijbereik is 240 km met een volle accu. Naast deze huurkosten zijn er dus GEEN BRANDSTOFKOSTEN (in tegenstelling tot een reguliere benzine/diesel auto waar de brandstofkosten nog op de huurprijs komen). Mocht je meer km's willen maken, geen probleem er wordt een laadpas meegeleverd voor alle laadpalen in NL (en de meeste in het buitenland). De kosten voor het onderweg laden verrekenen we onderling obv daadwerkelijke kosten (= circa 5 cent/km of 10 cent/km bij snelladen). De locatie is 350 meter lopen vanaf het station Blerick en 200 meter lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte, dus ideaal bereikbaar met het OV. Mocht je uit de buurt komen met de fiets kun je deze bij ons in de garage veilig stallen.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2020
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Panorama dak adaptive cruise control Lane assist apple & android car play achteruit rij camera stoelverwarming (en nog veel meer...)

Car location

Hi, I am Tom

Verified userMember since Sep 11, 2018

Owner

Als beleidsadviseur mobiliteit ben ik ervan overtuigd dat autodelen de toekomst is. In het kader van "practice what you preach" biedt ik bij deze onze volledig elektrische MG ZS EV te huur aan.

Response rate100 %
Rented out70x
Response time 2 Hours

32 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Justin Oct 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke auto! Goede uitleg!

Stefan Sep 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Jan Sep 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
mooi verzorgde auto. Prima begeleiding. Prettig contact.

Harry Sep 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Tom is een ontzettend goede verhuurder. Hij is vriendelijk en neemt de tijd om alles van zijn elektrische auto uit te leggen. Zijn auto is een super auto. Hij rijdt goed en er zit alles op en aan! Zeker een aanrader! Tom bedankt en tot een volgende keer!

Omar Aug 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
echt fantastisch auto. ik adviseer om deze auto een te proberen. rijdt heerlijk