MG B type van Frans

(*) (*) (*) (*) (*) 13 beoordelingen Driebergen-Rijsenburg 18x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Frans

Verhuurder

Over de auto

In 2009 is de body van deze MGB uit 1979 gerestaureerd en opnieuw in de originele gele kleur gespoten. Om de auto een wat stoerder uiterlijk te geven monteerde ik lichtmetalen wielen, nieuwe leren stoelen en een leren sportstuur. De huurprijs is inclusief schoonmaak! Deze oldtimer is voorzien van een mijlenteller waardoor het aantal vrije kilometers meer is dan 100! De TomTom staat ingesteld op binnenwegen om heerlijk ‘open’ te rijden en van de omgeving te genieten.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1979
100 vrije KM's per dag *

* Bij het huren van deze auto krijg je 100 vrije kilometers per dag (excl. brandstof). Voor elke km die je meer rijdt betaal je € 0,20 per km. (excl. fee)

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Kofferrek achterop de auto, lichtmetalen velgen, lederen sportstuur, nieuwe leren stoelen, TomTom Go, ingesteld op de binnenwegen. De huurprijs is inclusief schoonmaak van de auto. Er is eventueel ook een picknick mand beschikbaar met bestek en water beschikbaar. Vraag er naar!

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Frans

Geverifieerde gebruikerLid sinds 26 dec. 2012

Verhuurder

Ik heb deze MGB Tourer uit 1979 sinds 2000. Vanaf 2017 verhuur ik deze oldtimer en merk dat veel mensen daar plezier aan beleven. Ik heb voor mijn werk gedurende 20 jaar ‘open’ gereden (Porschegroep Rijkspolitie) en doe dat met deze cabrio nog steeds met veel plezier. De huurprijs is inclusief schoonmaak! Ik ben benieuwd naar jouw motivatie om deze auto huren en tot slot de ervaring die je hebt opgedaan, liefst vastgelegd in een review. Snappcar heeft de voorwaarden aangepast, maar communiceert dat niet. Mocht het boeken niet lukken, ik adverteer ook op MyWheels.

Auto verhuurd18x

13 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Mark 2 jul. 2018

Vrijdag 29-06-2018 hebben wij 's avonds een een hele fijne rit gemaakt in de MG van Frans. Het weer zat goed mee. Goed ontvangen door Frans en een goede uitleg gekregen. Het is een hele fijne wagen en je voelt je de koning van de weg. Onderweg veel leuke reacties op de auto ontvangen.

Lara 1 jul. 2018

Beste Frans, Veel dank. Van A tot Z fantastisch: zeer goede communicatie, uitleg en de auto rijdt als een zonnetje. Wij hebben genoten, Hartelijke groet!

Michael 24 jun. 2018

Aardige vent die Frans. Top dag gehad met de auto en mooie foto en videobeelden van gemaakt. Hou @elllajohn op instagram in de gaten voor het resultaat.

Paul 21 jun. 2018

Frans, we hebben gisteren een topdag gehad. Ook de voorbijgangers keken met bewondering naar deze fraaie oldtimer. Nog bedankt voor de telefonische service tijdens de rit.

Joke 13 mei 2018

Afgelopen zaterdag de MG van Frans gehuurd om onze zoon, MG enthousiast, voor zijn 30e verjaardag te verrassen met een dagje MG rijden. De MG lekker vroeg bij Frans opgehaald, na een bondige maar duidelijke uitleg van Frans naar huis vertrokken, de verrassing was compleet, na een kop koffie en het in ontvangst nemen van onze kleindochter zijn onze zoon en zijn zijn vrouw vertrokken, ze hebben GENOTEN !, na afloop kregen ze vanwege de verjaardag nog een flesje wijn aangeboden heel attent!

Citroen 2 CV

€ 125,00 per dag

(*) (*) (*) (*) ( )

Renault 4

€ 125,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault 4

€ 125,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroen 2 CV

€ 125,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)