Mercedes Sprinter from Aisha

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Amsterdam 2x rented out Owner

Rental by Aisha

Owner

About the car

De camper is erg ruim, (voor de meesten stahoogte, mijn vriend is 1,87m en kan (net) rechtop staan). Er zit een klein maar fijn keukentje in met tweepits gasfornuis, kraantje, koelkast en alle potten, pannen en servies wat nodig is (plus een stove top oven!). Electra en koelkast gaan via zonnepanelen. Daarnaast kan de bus aan de camping stroom. Er zijn genoeg stroompunten om je laptop, telefoon etc op te laden (ook naast het bed). Ook zijn er een aantal camping stoeltjes, buiten tafeltje, buiten kleed, extra dekentjes etc aanwezig. Alles is aanwezig voor een onbezorgde kampeervakantie. Je hoeft enkel je eigen kleding, beddengoed en eten mee te nemen. Langs de zijwanden zijn twee lange banken waar je gemakkelijk met 10 personen kunt zitten op een regenachtige dag. Officieel staan er 7 zitplaatsen op het kenteken, om te mogen rijden: 3 voorin en 4 achterin. De bankjes rondom en tafel zijn gemakkelijk om te klappen tot een (groot!) tweepersoonsbed. Hierin slaap je ultra luxe met twee personen, prima met drie personen en redelijk krap met vier personen. Er zit geen extra verwarming in het camper deel. Ik heb afgelopen winter gekampeerd (met min 6 buiten), met veel warme dekens en kruikje was het prima te doen. De camper komt goed mee in het verkeer, je zit niet vast op de rechterbaan. De auto is bijna 5,6 meter lang. Let op voor sommige milieuzones, de auto is emissieklasse 3. Ik heb een parkeervergunning in Amsterdam voor West 1 en 2, en mag de milieuzone in Amsterdam dus ook in.

Good to know
Diesel
Manual
7 seats
Year of manufacture 2001
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Aisha

Verified userMember since Oct 18, 2012

Owner

Woon en werk in Amsterdam. Door het jaar heen ga ik veel plezier kamperen met mijn camper. In de dagen dat ik hem zelf niet gebruik is mijn camper te huur. We hebben een prachtige roadtrip gemaakt door Europa met onze vorige camper. Met deze camper heb we afgelopen jaar vele kleine uitstapjes gemaakt in de prachtige natuur in Nederland. Mijn hobbies zijn dansen, zeilen, met vrienden eten, naar festivals, roadtrippen met de camper, kamperen in de natuur en reizen.

Response rate71 %
Rented out6x
Response time Less than 1 hour

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

User Jun 2, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
It was a pleasure renting Aisha's Mercedes Sprinter. We were able to drive through the highway and visit the seaside quite nicely. Aisha was also very responsive and gives a good explanation of the van functions. We felt quite confortable chilling and sleeping on it!

Jelger Apr 19, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
super tof ding! lekker ruim en rijd goed

Ford Westfalia Nugget

€ 90,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes-Benz Sprinter

€ 90,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford Transit

€ 75,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

MAN TGE

€ 72,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)