Mercedes-Benz Sprinter from Kas

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Nijmegen 0x rented out Owner

Rental by Kas

Owner

About the car

Ronnie komt uit 2010 en zit nu in zijn avontuurlijke puber fase. Toch is Ronnie wel een man met stijl en van ieder gemak voorzien. Kopje koffie of cappuccino om de dag mee te beginnen? Dat is een fijne start van de dag! Wel natuurlijk nadat je een heerlijk opstartmuziekje hebt opgezet via de Marley muziekbox. De deur gaat open en je kijkt naar de prachtige natuur met de geur van verse koffie. Een lekker eitje wordt gebakken op het fornuis met 3 gaspitjes. Omdat het nog wat koud buiten is schuif je de binnen tafel open en wordt je rustig wakker. Gelukkig heb je nog even de tijd om al je 4 telefoons op te laden. Dat is nou toevallig! Er zijn 4 230volt stopcontacten aanwezig. Het wordt nu toch wel een stukje warmer maar met de ventilator is het prima vol te houden. In de avond trek je lekker 2 magnetische wijnglazen uit het plafond en kies je 1 van de 6 wijnflessen die je vast had koud gezet uit de 80 liter koelkast. Deze is heerlijk koel en je maakt het af met een paar ijsblokjes uit het vriesvak. Om het helemaal af te maken zet je het sfeerlicht aan. Je kan elke kleur kiezen die je wilt. Rood is misschien wel erg pittig dus een blauwsfeerlichtje is wellicht wat fijner. Na een avond lekker buiten zet je nog een Netflixje aan op de beamer op het scherm en daarna is het tijd om te gaan slapen. Je schuift het ruime bed uit. Deze is nu ruim 2 meter lang en 1,70 breed. Slaap lekker! Ronnie is niet alleen rood, hij is nog groen ook! De zonnepanelen zorgen dat Ronnie weer voldoende energie heeft! Daarnaast natuurlijk de 3 plantjes ( Linda, Roos en Jessica). ( Kas: Ik heb Ronnie met veel plezier en liefde gemaakt. Ik hoop dat je een ontzettend leuke en relaxte trip hebt met hem). Veel plezier met Ronnie! Graag wel eigen dekbedovertrek/ lakenhoes (2 pers) en kussenslopen meenemen:-)

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2010
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Cassette Luifel. - Achteruitrijcamera. - 4 keer 230 volt stopcontact. - Koelkast 80 liter. - Zonnepaneel waarop de koelkast 24/7 draait en voldoende voor het licht in de avond. - Beamer die je kan koppelen aan eigen iphone en samsung telefoon. - Marley muziekbox die je kan koppelen aan je telefoon ( ook mee te nemen naar het strand). - Koffiezetapparaat met melkopschuimer. - Ventitalor klein. - Kraan met koud water ( 67 liter schoonwatertank). - 3 pitten op LPG. - Uitschuifbaar bed (2 meter lang en 170 breed). - Borden 2x, bestek, koffiekopjes 2x, theekop 2x. - Deken en kussens (Dekbedovertrek, lakenhoes en kussenslopen wel graag zelf meenemen) - Hotti-potti. - Stoffer en blik. - 3 pannen (1x bakpan, 2x kookpan). - 2 buitenstoelen. - 1 buitentafel. - Magnetische wijnglazen in overleg. - Gasmelder ( aardgas, propaan, LPG of koolmonoxide). - Brandblusser. - Verwarmingsbox.

Car location

Hi, I am Kas

Verified userMember since Mar 26, 2024

Owner

Hobby man in het creatief ombouwen van busjes. Rooie Ronnie en Gele Gerrie heb ik met liefde gebouwd. Hoe leuk is het om in elke kleur een camper te bouwen?

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes Benz 313 CDI

€ 120,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Crafter

€ 73,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

VW Bus T4

€ 112,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Suzuki Jimny

€ 80,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )