Mercedes-Benz Sprinter from Dieko

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Amsterdam 1x rented out Owner

Rental by Dieko

Owner

About the car

Een brute campervan nodig voor je roadtrip? Stop met zoeken, here he is. IN HET KORT: Deze Mercedes Sprinter uit 2010 is in 2022 omgebouwd tot praktische camper. Wat maakt hem bijzonder? - Veel bergruimte - Gigantisch comfortabel bed van 160cm x 200cm x 26cm (Matt Matras) - Altijd stroom (380watt zonnepaneel) - Rijdt comfortabel op snelweg (cruisecontrol) en stad (achteruitrij camera) RIJDEN: Het is een betrouwbare diesel en rijdt relatief goedkoop. Rijdend kunnen er 3 mensen zitten (legaal), slapen twee. Wat het nog mooier maakt: De bus heeft Cruise Control waardoor zelfs lange afstanden prettig worden. Daarnaast kun je je eigen beats luisteren door je telefoon aan te sluiten op de speakers (Bluetooth FM zender). SLAPEN: Bijna alle campers leveren hierop in: Goed kunnen slapen. Omdat ik dit zelf belangrijk vind heb ik daar niet op bespaard. Er zit een Matt Matras in van 160cm breed bij 200cm lang, wat ervoor zorgt dat ook grote mensen bijzonder lekker kunnen slapen in deze bus. De bus is geisoleerd en het bed hangt 90cm boven de vloer wat ervoor zorgde dat wij zelfs tijdens de hittegolf in Frankrijk als een roosje hebben geslapen. De USB opladers + leeslampje aan beide zijden van het bed maken het ook nog lekker praktisch. Incidenteel een keer in de stad slapen kan ook omdat hij van buiten niet zo opvallend is. ELECTRA: De camper inpluggen op 220v zodat je electriciteit hebt? Niet nodig, hij heeft een tweede accu wat betekent dat je 's avonds licht etc. aan kan laten zonder dat je bang hoeft te zijn de start-accu leeg te trekken. Je telefoons/accesoires kun je opladen op 4 (!) verschillende plaatsen in de bus, evenals een 220v stekker. De accu leegtrekken gaat lastig vanwege het oversized zonnepaneel op het dak. KOKEN: Koken doe je op het twee-pits gasstel, pannetjes hiervoor zijn aanwezig. Ook is er een kraan met 35 liter watertank zodat je de Van niet uit hoeft om je tanden te poetsen. Daarnaast is er ook een (gas)koelkast aanwezig om alles koel te houden. EN VERDER: De bus komt met 2 stoelen, tafel en vloerkleed. Qua berging is er meer dan voldoende ruimte om kleding en spullen mee te nemen. Deze slee is beschikbaar om de wildernis in te gaan met een stel mooie mensen. Technisch verkeert hij in een absolute TOP staat en is hij is recentelijk moeiteloos door de APK gefietst. Kortom, wil jij de zomer van je leven met deze trouwe vierwieler beleven voor een mooi prijsje? Let me know! P.S.: Mocht je nog andere vragen hebben, feel free om contact op te nemen.

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2010
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Dieko

Verified userMember since Apr 9, 2015

Owner

Hi, Hier Dieko, 33 uit Wijdewormer maar woonachtig in Amsterdam. Na verschillende campers te hebben gehad heb ik vorig jaar zelf de handen uit de mouwen gestoken en mijn rode busje omgetovert tot klein rijdend liefdesnest. Daarin heb ik inmiddels al enkele avonturen mee gehad en staan er nog enkele andere in de planning. De bus is voorzien van vele gemakken. Wat ik belangrijk vond na meerdere campers te hebben gehad? - Wendbaar in de stad - Cruise control en gewoon 120 rijden (en niet achter vrachtwagens aan) - Een verschikkelijk lekker bed die eenvoudig werkt - Altijd stroom (panelen) en een koud wijntje

Rented out12x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Nina Clemence Aug 19, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Echt een super tijd gehad met deze bus! Dieko heeft met zoveel zorg en liefde deze mooie bus gemaakt. Echt van alle gemakken voorzien en mega comfortabel. Contact verliep heel soepel en voor vragen konden we gewoon terecht. Hele dikke aanrader. Rijdt als een zonnetje!

Renault Trafic

€ 65,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota PROACE

€ 90,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen California

€ 75,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford (USA) Westfalia Nugget

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)