Mercedes-Benz B-klasse van Rob

(*) (*) (*) (*) (*) 30 beoordelingen Harderwijk 49x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Rob

Verhuurder

Over de auto

Mijn naam is Rob, vader van 3 kinderen. Ik heb een praktijk aan huis. Nadat het huis duurzamer is gemaakt is de auto aan de beurt: - Steeds meer reizen met het openbaar vervoer. - Aanschaf aardgas/biogas auto. De brandstof kosten per k.m. en de CO2 uitstoot kunnen bijna niet lager. Tanken is een giller. De auto staat vaak stil en m.b.v. snappcar kunnen er wat vaste lasten bespaard worden. En een auto delen is dubbel plezier, vooral deze comfortabele, veilige en betrouwbare MPV.

Handig om te weten
LPG/CNG
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2014
200 vrije KM's per dag *

* Bij het huren van deze auto krijg je 200 vrije kilometers per dag (excl. brandstof). Voor elke km die je meer rijdt betaal je € 0,15 per km. (excl. fee)

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

- Afstand controle (remt zelf bij bumper kleven). - Sneeuwkettingen

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Rob

Geverifieerde gebruikerLid sinds 26 feb. 2017

Verhuurder

Mijn naam is Rob, vader van 3 kinderen. Ik heb een praktijk aan huis. Nadat mijn huis duurzaam was gemaakt is nu de auto aan de beurt: - Steeds meer reizen met het openbaar vervoer. - Aanschaf aardgas/biogas auto. De brandstof kosten per k.m. en de CO2 uitstoot kunnen bijna niet lager. Tanken is een giller. De auto staat vaak stil en m.b.v. snappcar kunnen er wat vaste lasten bespaard worden. En een auto delen is dubbel plezier, vooral deze comfortabele, veilige en betrouwbare MPV.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd49x

30 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Remco en patricia 4 dec. 2018

nette vriendelijke verhuurder en super fijne auto. alles keurig verlopen echt een aanrader.

Marsha 17 sep. 2018

Goede communicatie, hele fijne, schone auto.

Nathan 28 aug. 2018

Super auto, rijdt heerlijk. De auto is lekker zuinig voor lange afstanden. Contact met Rob was fijn en duidelijk. Het was vooral fijn dat alles snel en goed geregeld was. Zeker een aanrader!

Syl 2 aug. 2018

Fijne auto. Schoon en hij rijdt comfortabel. Snelle appservice en duidelijke gebruiksaanwijzing van Rob. We lenen de auto graag nog eens.

Harmen 31 jul. 2018

Bijzonder fijn dat wij de auto voor een periode van 2 weken konden huren! We waren er erg blij mee. Een erg fijne wagen om te rijden, veel comfort en luxe, we hebben er erg van genoten. Enige uitdaging is wel dat cng in noord frankrijk niet bepaald ingeburgerd is... Verder goed contact en afspraken met de verhuurder.

Opel Corsa

€ 27,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot Partner

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Prius

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Chevrolet USA Trans Sport

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) ( )