Mercedes Benz 313 CDI from Kas

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Nijmegen 0x rented out Owner

Rental by Kas

Owner

About the car

...Gele Gerrie... Deze luxe dame is het zusje van Rooie Ronnie (die hier ook te huur is). Gerrie heeft het goed voor elkaar en gaat net dat stapje verder waarvan je niet wist dat je het eigenlijk nodig had. Kamperen is afzien? Nou daar heeft Gerrie wat op verzonnen. Alles in haar kleur geel natuurlijk! Vloerverwarming, koffiezetapparaat, draadloze telefoonoplader, thuisbioscoop met scherpe beamer, Dimbaar nachtlampje, Airco tijdens het rijden, achteruitrijcamera, Carplay (androit/Apple met eigen navigatie/spotify), magnetische wijnglazen, muziekboxen in het plafond, XL koelkast, dimbare verlichting, digitaal scherm voor accu + watertank, 3 zonnepanelen, 3 kookpitten. Zoveel dingen die veel te leuk waren om er in te bouwen! Zo, je bent net aangekomen? Pak een lekker glas wijn uit het plafond. De koelkast is al heerlijk koud en zo zet je eerst een muziekje op. Vanuit de boxen uit het plafond komt een sfeervol geluid. Het begint al een beetje te schemeren dus gelukkig kan je de lichtjes aandoen in de keuken. Niet te fel hoor! Dus je dimt ze een klein beetje. Buiten is het nog prima dus je zet de 2 gele retro stoeltjes buiten en maakt een borrelplankje met hapjes. Ijsblokje in de wijn om het af te maken en zo kom je de avond wel door. Toch wordt het een beetje koud al dus je zet de vloerverwarming vast aan om het zo heerlijk warm te hebben voor als je naar binnen gaat om nog een kopje koffie te drinken. Gelukkig heerlijke verse koffie uit het koffiezetapparaat! 's avonds zet je nog even een aflevering op van je favoriete serie in de binnen bioscoop. Je trekt het scherm naar beneden en de mini beamer is zo scherp dat het net lijkt alsof je thuis kijkt. Mocht je dit scherm nog te klein vinden kan je altijd nog op die grote witte Duitse camper naast je projecteren:-) Heerlijk slapen dan maar! Je schuift het bed uit waardoor het bed 1,7m breed is en 2m lang. Nou dat geeft wel wat ruimte! Toilet zit erin mocht het toch nodig zijn vannacht. ( Kas: Na Ronnie heb ik Gerrie met veel plezier en liefde gemaakt. Ik hoop dat je een ontzettend leuke en relaxte trip hebt met deze dame!). Veel plezier met Gerrie!

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2010
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Inclusief: - Cassette Luifel. - Achteruitrijcamera. - 5 keer 230 volt stopcontact. - Draadloze telefoonoplader bij het bed. - Sfeervol nachtlampje. - Airco tijdens het rijden. - Carplay waardoor je kan navigeren/ zelf spotify kan aanzetten tijdens het rijden. - Vloerverwarming. - Koelkast 100 liter. - 3 zonnepaneel waarop je een aantal dagen zonder stroom kan. - Beamer die je kan koppelen aan eigen iphone en samsung telefoon. - Muziekbox in het plafond die je kan koppelen via bluetooth. - Sfeerverlichting die je kan dimmen in de slaapkamer en keuken. - Koffiezetapparaat met melkopschuimer. - Kraan met koud water ( 67 liter schoonwatertank). - 3 pitten op LPG. - Uitschuifbaar bed (2 meter lang en 170 breed). - Borden 2x, bestek, koffiekopjes 2x, theekop 2x. - Hotti-potti. - Stoffer en blik. - 3 pannen. - 2 buitenstoelen. - 1 buitentafel. - Magnetische wijnglazen in overleg. - Gasmelder ( aardgas, propaan, LPG of koolmonoxide). - Verwarmingsbox voor in de winter. Graag wel eigen dekb

Car location

Hi, I am Kas

Verified userMember since Mar 26, 2024

Owner

Hobby man in het creatief ombouwen van busjes. Rooie Ronnie en Gele Gerrie heb ik met liefde gebouwd. Hoe leuk is het om in elke kleur een camper te bouwen?

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes-Benz Sprinter

€ 100,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Fiat 500

€ 125,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

VW Bus T4

€ 112,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Seat Leon

€ 100,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )