Mercedes 190 from Christiaan

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
1 reviews Renswoude 1x rented out Owner

Rental by Christiaan

Owner

About the car

Deze Mercedes Benz is (bijna) een oldtimer en is in zeer goede staat. Hij heeft minder dan een ton op de teller en daardoor een vrij uniek exemplaar. Iedereen die ooit in een Mercedes Benz 190 gereden heeft, weet dat deze auto's geweldig rijden. Pure nostalgie! De auto is inmiddels al 3 keer naar volle tevredenheid als trouwauto ingezet, maar doet uiteraard ook goed dienst als je heerlijk een dagje (of langer) in stijl wilt toeren. Ondanks dat de auto uit 1987 komt, kan je er zo in wegrijden. Op zondag ben ik niet beschikbaar voor ophalen / brengen. De haal/breng-locatie is Veenendaal of Renswoude, in overleg

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 1987
200 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Een Blaupunkt cassette-speler

Car location

Hi, I am Christiaan

Verified userMember since Dec 8, 2022

Owner

Mijn hobbies zijn motorrijden, orgel spelen, zingen en auto's. Ik bezit zelf een in nieuwstaat verkerende Mercedes Benz 190 (W201), die ik als trouwauto verhuur, of natuurlijk om een dagje heerlijk mee te toeren.

Rented out1x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Danny May 5, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Wij hebben de Mercedes van Christiaan 2 dagen gehuurd voor onze bruiloft. Christiaan is een fijne verhuurder die hart voor de auto heeft. De auto stond op het afgesproken tijdstip keurig gewassen en uitgezogen klaar. Na een goede uitleg van Christiaan konden we op weg. Ik hoefde thuis enkel nog bloemen en linten te bevestigen om het geheel te completeren. We hebben, mede door de mooie auto, een fantastische dag met veel bekijks gehad. Een dag om nooit meer te vergeten. Een echte aanrader!