Mazda MX-5 from Kevin

(*) (*) (*) (*) (*) 40 reviews Apeldoorn 40x rented out Owner

Rental by Kevin

Owner

About the car

Boek nu alvast jouw 2023 zomertrip tegen een verlaagde prijs van €45 ipv €60! De allerleukste cabrio van Nederland staat te huur! De MX-5 zag in 2002 het levenslicht en was destijds besteld in de meest sportieve uitvoering. Standaard 146pk uit de 1.8 liter motor wat omhoog gekieteld is tot 155, een extreem scherp onderstel en bizar plakkerige banden op droog wegdek maken deze auto een waar genot om in te rijden. 'Een ware kart op de weg'. De auto vraagt om boven de 4000RPM gereden te worden wat werkelijk zelfbevredigend werkt. Door de sportuitlaat wil je tekens weer het gaspedaal in trappen. Duik de Veluwe in, ga de grens over of pak een mooie dijkweg; plezier gegarandeerd. Bij interesse lever ik er een leuke route bij die al het moois van bovenstaande heeft (+-180km). Ook met wat frisser weer is de het heerlijk om met open dak te rijden! Luister naar je eigen tunes door middel van de Bluetooth radio. Telefoonhouder en USB oplader zitten erbij. Er zijn wel wat kleine regeltjes: - het is verplicht te zwaaien naar andere MX-5 rijders. - roken in de auto is toegestaan mits kap los. - je krijgt de MX-5 volgetankt mee. Benzinekosten zijn voor de huurder. Er word alleen getankt met 'dure' benzine: E5, Shell V-power, BP ultimate, Super 98. Tankbon bewaren. - de eerste 20 minuten moet de auto rustig warm gereden worden alvorens er flink gas gegeven mag worden. - Geen circuit gebruik. - Zonnebrand op doen buiten de auto. Speciale huurverzoekjes zijn altijd mogelijk, ook voor langere tijd :) Haal- en brengservice is ook mogelijk tegen een vergoeding.

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2002
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Onwijs veel rijplezier

Car location

Hi, I am Kevin

Verified userMember since Apr 12, 2018

Owner

Ik bezit 2 prachtige cabrio's en sinds kort een busje. Doordat ik de bus niet dagelijks nodig heb gun ik een ander ook het gemak ervan. Ik ben erg flexibel met de tijden.

Response rate85 %
Rented out71x

40 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Aalt Dec 9, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Lex Nov 14, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nico Oct 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Met 15 graden was het zeer aangenaam nog in de auto! Leuke route

Bart Sep 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Aanrader! Zelfs met dak dicht is het een erg sportieve funcar.

Geraci Sep 3, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Levenslang m’n favoriete auto. Eerste keer dat ik haar mocht rijden; wat een top wagen! En wat een top gozer is Kevin, we hebben zijn route merendeels gereden (hier en daar uitgeweken); aanrader!Auto eveneens in top staat voor het jaar en gereden kms. Verlaagd, sport bandjes, heerlijke uitlaat, kortom; 11/10

Kia Picanto

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)