Mazda MX-5 from Gokhan

(*) (*) (*) (*) (*) 3 reviews Schiedam 3x rented out Owner

Rental by Gokhan

Owner

About the car

Deze Miata 2.0 GT-M, op 63.000 km, is voorzien van opties zoals verwarmde Recaro sportstoelen, adaptieve LED koplampen, BOSE premium sound systeem en automatische climate control. Het sport-uitlaatsysteem, de Eibach veren en Bilstein schokbrekers zorgen voor een sensatie tijdens het rijden - deze auto is gebouwd voor puur rijplezier! De auto is rookvrij, voorzien van wegenwacht en wordt niet gebruikt op het circuit of andere race doeleinden. Bij de verhuur is dit dan ook verboden. De Miata in parelmoer witte kleur is in uitstekende staat met recent onderhoud bij de Mazda dealer en een 30-punts check, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over betrouwbaarheid. Huur deze Miata en beleef de rit van je leven!

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2017
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Gokhan

Verified userMember since Sep 21, 2014

Owner

Rented out3x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Davey Jul 29, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
De verhuurder is ontzettend relax , legt je alles uit over de auto , super gezellig , alsof ik hem al jaren kenden , de auto zelf was een hele ervaring van woensdag tot en met zaterdag mogen lenen samen met mij vriendin wij hebben ontzettend genoten , voor herhaling vatbaar

Guido Jun 30, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een fantastische sportieve rijdersauto is deze Mazda MX-5! Het rijgedrag, het geluid en het open dak zorgen echt voor de ultieme rijervaring. De verhuurder is daarnaast ook nog eens zeer sympathiek, geeft goede uitleg en tips en is heel prettig in de omgang en bij het maken van afspraken. Grote aanrader!

Alexander Jun 26, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastische auto en een fantastische verhuurder. Drie dagen genoten van deze prachtige auto die geweldig rijdt!

Volkswagen Polo

€ 169,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )