Mazda MX-5 RF from Wim en Ria

(*) (*) (*) (*) (*) 38 reviews Eindhoven 46x rented out Owner

Rental by Wim en Ria

Owner

About the car

Passie. Wat is jouw passie? Verras jouw geliefde of jezelf met een origineel uitje. Je bent het waard. “Fun to the Max”. Weekend tassen in de kofferbak en overnachten in…. een mooi kasteeltje? Even afschakelen met jouw haren in de wind. Ervaar zelf waarom de MX5 het succesnummer van Mazda is. Ook als het weer even niet mee zit of als je op de snelweg meters wil maken rijdt deze targa versie met elektrisch dak en Boose installatie met het comfort van een moderne auto. Speciaal voor de berijder van een Tesla of een SUV die wel van een ‘uitstapje’ houdt. Deze rode furie wil graag avonturen beleven. Jij ook? TIP: Installeer vooraf de SnappCar app Bij zonnig weer: zonnebril en zonnebrand Parkeer svp uw eigen auto op het pleintje.

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2018
300 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Wim en Ria

Verified userMember since Aug 10, 2020

Owner

Wij zijn Wim en Ria. We proberen van het leven te genieten. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst, een rode Mazda MX 5. Het eerste type auto dat we voor de 2e maal gekocht hebben. We willen onze passie voor deze auto en het rijplezier graag delen. Het is een auto die verlangt naar nieuwe avonturen.

Rented out46x

38 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Elyas Oct 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto

Dirk Aug 8, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top

Rutger Jul 31, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke, ontspannende toer door Brabant gemaakt in deze stijlvolle, soepel rijdende Mazda. Wim en Ria reageren snel en vriendelijk. Je kunt met een gerust hart jezelf een fijne dag gunnen met deze auto!

Karim Jul 31, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima auto, aardige mensen, leuke ervaring

Eric Jul 30, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke auto, heerlijke dag getoerd. Contact met Ria en Wim verliep soepel, alles was goed geregeld. Was voor ons de eerste SnappCar ervaring, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Mercedes G-Klasse

€ 100,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes-Benz V-klasse

€ 87,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)