Mazda 5 from Henk

(*) (*) (*) (*) (*) 22 reviews Barneveld 29x rented out Owner

Rental by Henk

Owner

About the car

Fijn sturende 7-persoons auto, ook de achterste zitplaatsen zijn voor redelijk ruim. De schuifdeuren zijn ook erg handig, Airco, elektrische ramen. Het interieur is zijn leeftijd niet aan te zien. NIET ROKEN! GEEN HOND/KAT 's Zondags doen we geen verhuur voor een dag. Geen telefoontje of ophalen/terugbr. op zondag. Als u boekt/mailt op zondag, antwoord ik maandag.

Good to know
Petrol
Manual
7 seats
Year of manufacture 2012
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

12v aansluiting 7 zitplaatsen Evt. dagdragers bij te huren

Car location

Hi, I am Henk

Verified userMember since Dec 11, 2013

Owner

De nieuwe manier van autorijden spreekt mij wel aan. Voor sommige mensen is de aanschaf te duur, of is hun auto niet toereikend voor hetgeen ze hem willen gebruiken. Dan kunnen ze onze auto huren. Scheelt ons in de autokosten en zo helpen we anderen weer. We wonen dichtbij het dorp dus doen veel op de fiets, kunnen vaak wel een auto missen. We verhuren zowel de smart als de Mazda5. Vragen staat vrij. Whatsapp wordt direct beantwoord. Lees ons verhaal op de blog http://bit.ly/BlogHenkMazda

Response rate100 %
Rented out121x

22 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Aline Jan 10, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Inmiddels heb ik twee keer onverwacht op korte termijn een auto moeten huren en Henk is dan degene die heel snel reageert. Hij denkt in oplossingen.

George Dec 29, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Aline Nov 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Inmiddels een aantal keren bij deze verhuurder de auto gehuurd en tot volle tevredenheid. Verhuurder reageert heel snel, is behulpzaam, de auto is altijd schoon en op orde en ik word elke keer vriendelijk ontvangen. Een verhuurder om ook een volgende keer weer bij te huren.

Bert Sep 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Voor een dag deze auto geboekt, heerlijk mee gereden zonder problemen, een zeer fijne auto, ook de verhuurder verdient lof, hij is een bijzonder aardige en relaxte man!

Saul Aug 29, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Everything was as expected with the car, it is in very good condition, and nice drive. 👍 Henk is and easy going and fair person. We could easy agree on the pick up and drop hours.

Suzuki Wagon R+

€ 30,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Astra

€ 35,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot 107

€ 30,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Toyota Corolla Verso

€ 30,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )