Kia Picanto from Chantal

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
27 reviews Harmelen 35x rented out Owner

Rental by Chantal

Owner

About the car

Hai, ik ben Chantal en ik verhuur mijn zuinige en compacte Kia Picanto Ecoplus uit 2017. Het is een makkelijk te parkeren en wendbare auto met alles er op en er aan. Airco, beeld navigatie, achteruitrijcamera, cruise control, elektrische ramen voor, bediening op het dashboard en op het stuur én je kan gelijk je telefoon/ IPad opladen. De auto is fris en schoon. Ook heb ik een zitverhoger voor de kinderen. De auto is heel zuinig in gebruik. Je kan 20 tot 25 kilometer rijden per liter benzine. Hij is altijd goed onderhouden bij de Kia dealer. Je mag je fiets bij mij in de tuin of in de schuur zetten. Kom je met de bus lijn 102 naar Harmelen? De bushalte (Acacialaan) is op 200 meter van mijn huis. Woerden en Utrecht zijn hier vlak in de buurt. Je zit met een paar minuten op de snelweg A12. Bv naar Amsterdam of Den Haag. Ik heb de auto want ik wil wél een auto voor de deur, maar eigenlijk gebruik ik hem maar af en toe in de week. Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik probeer altijd gelijk te reageren.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2017
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Oplader voor je mobiel/tablet. Gevarendriehoek en licht reflecterende vestjes. Lifehammer. Ruitenkrabber. Blauwe parkeerschijf.

Car location

Hi, I am Chantal

Verified userMember since Jun 10, 2022

Owner

Hai, ik ben Chantal en ik verhuur mijn compacte Kia Picanto Ecoplus uit 2017. Het is een makkelijk te parkeren auto met alles er op en er aan. Airco, groot beeld navigatie, achteruitrijcamera, cruise control én je kan gelijk je telefoon opladen. Ook heb ik een zitverhoger voor de kinderen, een ijskrabber en bv een blauwe kaart in de auto. Hij is heel zuinig in gebruik. Je kan 20 tot 25 kilometer rijden per liter benzine. Hij is altijd goed onderhouden bij de Kia dealer. Je mag je fiets bij mij in de tuin of in de schuur zetten. Kom je met de bus lijn 102 naar Harmelen? De bushalte (Acacialaan) is op 200 meter van mijn huis. Woerden en Utrecht zijn hier vlak in de buurt. Je zit met een paar minuten op de snelweg A12. Bv naar Amsterdam of Den Haag. Ik heb de auto want ik wil wél een auto voor de deur, maar eigenlijk gebruik ik hem maar af en toe. Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik probeer altijd gelijk te reageren.

Response rate100 %
Rented out34x

27 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Kestutis Jan 28, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Great car! Great owner- very friendly and easy to communicate with. Highly recommended!

Maya Jan 28, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Chantal is hele fijne vrouw en reageert super snel! De auto is echt een aanrader, zuinig, ruim van binnen, soepel en van alle gemakken voorzien!

Roel Jan 14, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Goede communicatie, vriendelijke eigenaresse en een prima auto!

Cees Jan 2, 2024

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
De auto over een periode van minder dan een maand vier keer voor een dagdeel gehuurd. De auto rijdt prima en schakelt soepel . Met de service door Chantal vormt het geheel een perfect plaatje. De auto was ook steeds beschikbaar op de door mij gekozen tijdstippen en Chantal reageerde vrijwel direct op mijn aanvragen. Chapeau.

Aida Dec 31, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Heel vriendelijk en flexibel. Auto reed super fijn en was schoon van binnen. Dankjewel

Fiat Panda

€ 25,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroen C3

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Dacia Logan MCV

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki SX4

€ 28,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)