Kia Picanto from Chantal

(*) (*) (*) (*) (*) 6 reviews Harmelen 7x rented out Owner

Rental by Chantal

Owner

About the car

Hai, ik ben Chantal en ik verhuur mijn compacte Kia Picanto Ecoplus uit 2017. Het is een makkelijk te parkeren en wendbare auto met alles er op en er aan. Airco, beeld navigatie, achteruitrijcamera, cruise control, elektrische ramen voor, bediening op het dashboard en op het stuur én je kan gelijk je telefoon/ IPad opladen. De auto is fris en schoon. Ook heb ik een zitverhoger voor de kinderen. De auto is heel zuinig in gebruik. Je kan 20 tot 25 kilometer rijden per liter benzine. Hij is altijd goed onderhouden bij de Kia dealer. Je mag je fiets bij mij in de tuin of in de schuur zetten. Kom je met de bus lijn 102 naar Harmelen? De bushalte (Acacialaan) is op 200 meter van mijn huis. Woerden en Utrecht zijn hier vlak in de buurt. Je zit met een paar minuten op de snelweg A12. Bv naar Amsterdam of Den Haag. Ik heb de auto want ik wil wél een auto voor de deur, maar eigenlijk gebruik ik hem maar af en toe in de week. Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik probeer altijd gelijk te reageren.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2017
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Oplaadpunt voor je mobiel/tablet. Gevarendriehoek en licht reflecterende vestjes. Lifehammer. Ruitenkrabber. Blauwe parkeerschijf.

Car location

Hi, I am Chantal

Verified userMember since Jun 10, 2022

Owner

Hai, ik ben Chantal en ik verhuur mijn compacte Kia Picanto Ecoplus uit 2017. Het is een makkelijk te parkeren auto met alles er op en er aan. Airco, groot beeld navigatie, achteruitrijcamera, cruise control én je kan gelijk je telefoon opladen. Ook heb ik een zitverhoger voor de kinderen. De auto is heel zuinig in gebruik. Je kan 20 tot 25 kilometer rijden per liter benzine. Hij is altijd goed onderhouden bij de Kia dealer. Je mag je fiets bij mij in de tuin of in de schuur zetten. Kom je met de bus lijn 102 naar Harmelen? De bushalte (Acacialaan) is op 200 meter van mijn huis. Woerden en Utrecht zijn hier vlak in de buurt. Je zit met een paar minuten op de snelweg A12. Bv naar Amsterdam of Den Haag. Ik heb de auto want ik wil wél een auto voor de deur, maar eigenlijk gebruik ik hem maar af en toe in de week. Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik probeer altijd gelijk te reageren.

Response rate100 %
Rented out7x

6 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Claudy Aug 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Helemaal goed! Prettige afhandeling

Chris Aug 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijk en zeer behulpzaam! Geweldig begeleid in het proces!

Maartje Aug 19, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Was voor mij de eerste keer, dus het was heel prettig dat Chantal zo snel reageert en me wilde helpen. Hele fijne auto en goede communicatie. Aanrader dus :)

Max Jul 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
perfect. helemaal goed en een geweldig aardige vrouw.

Nima Jun 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Harstikke goede contact, reageer snel en super aardig!

Suzuki SX4

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Clio

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus 1.6

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai i20

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)