Kia Picanto from Chantal

(*) (*) (*) (*) (*) 11 reviews Harmelen 13x rented out Owner

Rental by Chantal

Owner

About the car

Hai, ik ben Chantal en ik verhuur mijn compacte Kia Picanto Ecoplus uit 2017. Het is een makkelijk te parkeren en wendbare auto met alles er op en er aan. Airco, beeld navigatie, achteruitrijcamera, cruise control, elektrische ramen voor, bediening op het dashboard en op het stuur én je kan gelijk je telefoon/ IPad opladen. De auto is fris en schoon. Ook heb ik een zitverhoger voor de kinderen. De auto is heel zuinig in gebruik. Je kan 20 tot 25 kilometer rijden per liter benzine. Hij is altijd goed onderhouden bij de Kia dealer. Je mag je fiets bij mij in de tuin of in de schuur zetten. Kom je met de bus lijn 102 naar Harmelen? De bushalte (Acacialaan) is op 200 meter van mijn huis. Woerden en Utrecht zijn hier vlak in de buurt. Je zit met een paar minuten op de snelweg A12. Bv naar Amsterdam of Den Haag. Ik heb de auto want ik wil wél een auto voor de deur, maar eigenlijk gebruik ik hem maar af en toe in de week. Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik probeer altijd gelijk te reageren.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2017
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Oplader voor je mobiel/tablet. Gevarendriehoek en licht reflecterende vestjes. Lifehammer. Ruitenkrabber. Blauwe parkeerschijf.

Car location

Hi, I am Chantal

Verified userMember since Jun 10, 2022

Owner

Hai, ik ben Chantal en ik verhuur mijn compacte Kia Picanto Ecoplus uit 2017. Het is een makkelijk te parkeren auto met alles er op en er aan. Airco, groot beeld navigatie, achteruitrijcamera, cruise control én je kan gelijk je telefoon opladen. Ook heb ik een zitverhoger voor de kinderen. De auto is heel zuinig in gebruik. Je kan 20 tot 25 kilometer rijden per liter benzine. Hij is altijd goed onderhouden bij de Kia dealer. Je mag je fiets bij mij in de tuin of in de schuur zetten. Kom je met de bus lijn 102 naar Harmelen? De bushalte (Acacialaan) is op 200 meter van mijn huis. Woerden en Utrecht zijn hier vlak in de buurt. Je zit met een paar minuten op de snelweg A12. Bv naar Amsterdam of Den Haag. Ik heb de auto want ik wil wél een auto voor de deur, maar eigenlijk gebruik ik hem maar af en toe in de week. Heb je nog vragen? Je mag me altijd bellen of een mailtje sturen. Ik probeer altijd gelijk te reageren.

Response rate100 %
Rented out12x

11 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jaron Jan 22, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Imad Jan 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Juliant Dec 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens het huren van de auto van Chantal. Chantal is een hele aardige vrouw. Haar auto rijdt super fijn. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Chantal.

Ilias Nov 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne en zuinig auto. Verhuurster is erg vriendelijk en flexibel. 2x auto kunnen verlengen. Zeker voor herhaling vatbaar

Pim Nov 6, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijn contact, prima auto!

Hyundai I10

€ 28,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki SX4

€ 28,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Clio

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai i20

€ 32,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)