Hyundai I10 from Marjolein

(*) (*) (*) (*) (*) 40 reviews Apeldoorn 51x rented out Owner

Rental by Marjolein

Owner

About the car

Veel te mooi autootje om stil te staan op vier wielen. Sinds mijn werkswitch heb ik hem nauwelijks nodig en dat betekent dat jij er nu ook in kan rijden! Laat me weten als je de auto voor een langere periode wilt lenen. Dinsdags ben ik vrij en kan ik m eventueel zelf gebruiken, maar vaker nog heb ik hem niet nodig. Je mag ook gewoon direct boeken, het is vaker gebeurt dat er tegelijkertijd verzoeken binnenkomen. ! Update: er is naast het kinderstoeltje voor 4maand-4 jaar ook een kinderstoeltje voor 3,5-12 jaar beschikbaar! (In overleg zou ook 2 van beide mogelijk zijn, maar dat moet passen qua dagindeling). Er zijn 2 zonneschermdoeken aanwezig in de auto. Niet eraf te trekken door kleine handjes dus ideaal. Standaard ligt er een blauwe parkeerschijf in de auto en een paraplu. Klein koelboxje, boodschappentassen en verhuisdoeken zijn ook mogelijk, laat t dan even weten.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2015
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Meerdere USB poorten in de auto, cruise control, automatische airco en 4 elektrisch verstelbare ramen maken dit een top wagentje. Met onvoorstelbaar veel beenruimte voor èn achter. En een maxicosi kinderstoel tot 4 jaar, én een maxicosi rodifix kinderstoel van 3-12 jaar. De elektrisch bedienbare ramen kunnen worden gelockt zodat kleintjes die zelf niet open kunnen maken

Car location

Hi, I am Marjolein

Verified userMember since Mar 12, 2020

Owner

Hoi! Ik heb een superfijn bakkie en jij kan er nu ook van genieten! Kinderen geen bezwaar, er zit standaard een maxi cosi axissfix i-size autostoeltje in (4maand tot 4 jaar, zowel vooruit als achteruit). Naast het stoeltje is een maxi cosi èn 2 volwassen tegelijk in de auto geen probleem. Tegenwoordig is er ook een kinderzitje vanaf 4-12 jaar beschikbaar. De maxi cosi Rodifix brengt je kind veilig mee. In de achterbak past trouwens prima een kinderwagen, mocht je die mee willen. Ideaal voor een tripje naar je schoonouders of iets anders leuks ;) ik heb een stoomreiniger en daarmee maak ik de stoelen en het kinderzitje schoon. Geen bacterie die dat overleefd! Alle ramen zijn elektrisch bedienbaar, en voor de gehele achterramen heb ik fijne schermen tegen de zon. In de warme maanden zit er een aeromoov in het kleine kinderstoeltje. Nooit meer plakbaby’s! Airco, achterruitverwarming en meerdere usb oplaadpunten maken dit de auto die jij nodig hebt! ;)

Response rate17 %
Rented out50x

40 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Herold Aug 29, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto

Burak Aug 22, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Calvin Aug 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top auto, fijn contact

Marjolein Aug 8, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Super bedankt! Hele fijne auto en flexibele eigenaren!

Wolters Aug 5, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Daihatsu Gran Move

€ 25,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot 308 SW

€ 37,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 107

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Swift

€ 29,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)