Ford (USA) Fiesta from Michael

(*) (*) (*) (*) (*) 18 reviews Nuth 22x rented out Owner

Rental by Michael

Owner

About the car

⚠️ Voorjaarsactie ⚠️ rij nu met korting! Hele fijne auto, boek snel want vol=vol De auto is keyless dus direct rijden na je boeking. Ideaal om korte & lange ritten mee te rijden. Hij is uitgerust met alle luxe die je nodig hebt. De auto heeft goede airco en verwarming, premium audiosysteem en cruise control. Bij een langere periode korting mogelijk, stuur mij pb. --------------------------------------------------------------------------------------- Nice economical and sporty car. Ideal for driving short and long distances. It is equipped with all the luxury you need. Among other things, good air conditioning and heating, LED day/driving lights, premium audio system, cruise control and good Michelin tires.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2019
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Licht metalen velgen met Michelin banden. Lane assist, cruise control. Ford Fiesta St-line sport met 100pk. Ook als fijne zuinige gezinsauto.

Car location

Hi, I am Michael

Verified userMember since Mar 21, 2021

Owner

Liefhebber van autorijden, toeren in mooie landschappen.

Response rate90 %
Rented out92x

18 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Lukasz May 24, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer aanbevelenswaardig is het huren van een auto bij deze verhuurder. Tijdens mijn interactie met hem was ik onder de indruk van zijn professionaliteit, de kwaliteit van de dienstverlening en de flexibiliteit die hij zijn klanten biedt. Het eerste wat me opviel, was de uitstekende staat van het wagenpark. Elke auto die ik heb gehuurd, was schoon, goed onderhouden en in uitstekende technische staat. De eigenaar zorgt regelmatig voor inspecties en onderhoud van de voertuigen, wat ervoor zorgt dat de reis veilig en comfortabel verloopt. Bovendien is de eigenaar zeer professioneel en vriendelijk in de omgang met klanten. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en de nodige informatie te verstrekken. De samenwerking met hem verloopt soepel en zonder problemen, en hij doet zijn best om aan de individuele behoeften en voorkeuren van de klant te voldoen. Daarnaast waardeer ik de flexibiliteit van deze eigenaar als het gaat om huurtermijnen en -voorwaarden. Naar mijn ervaring staat hij open voor onderhandelingen en probeert hij zich aan te passen aan het schema en de eisen van de klant, wat uiterst behulpzaam en handig is. Samenvattend, als je op zoek bent naar betrouwbare, professionele en vriendelijke autoverhuur, beveel ik deze verhuurder ten zeerste aan. Mijn ervaringen met hem waren altijd positief en de kwaliteit van de dienstverlening is van hoog niveau

Belal Apr 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Snelle reactie en vriendelijke eigenaar

Mark Apr 14, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Jeroen Mar 26, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top auto! Fijne contact gehad!

Clara Mar 20, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Very good experience for first time ! The owner always available !

Ford (USA) Transit

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)