Ford Transit from Paul

(*) (*) (*) (*) (*) 43 reviews Den Haag 82x rented out Owner

Rental by Paul

Owner

About the car

(ENGLISH BELOW) Perfecte bus voor verhuizingen dankzij dubbele schuifdeuren, achteruitrijcamera en doorkijk met de spiegel. Afmetingen laadruimte:🚚 280 x 174 x 144 (diepte x breedte x hoogte) Airco en cruisecontrol dus van alle gemakken voorzien. Verhuisdekens, spanbanden en een steekwagen gaan standaard mee. Heb je een oprijplaat nodig voor een bakfiets, 🏍️ of om witgoed te verplaatsen? Laat even weten en dan doe ik die erbij. De motor is een 2.2 diesel, zuinig maar ontzettend sterk. Op de snelweg rijdt hij 1 op 14. Je krijgt er ook 200km gratis bij dus voor een lange tocht is het goed te doen. Euronorm 5 dus mag in alle milieuzones in NL. Denk eraan dat je wel registreert voor Antwerpen en Londen. De bus staat op de Goudsbloemlaan. Daar is het overdag gratis parkeren, dus gemakkelijk als je met je eigen auto komt. Tussen 18 en 21 uur betaald. Benzinepomp is om de hoek op de Laan van Meerdervoort. Graag even DIESEL tanken voor het inleveren. 🔑 De sleutel ligt in het kluisje bij mijn voordeur. De code en verdere instructies krijg je via de Snappcar app, dus houd je berichten in de gaten.🔑 ENGLISH🇬🇧 Perfect van for moving with double side doors, reverse camera and windows on the rear doors. We only need our spacious Ford Transit once a week, so it's often available for you to use. The van has everything you could possibly need. 8m2 of space, straps and belts for lashing down cargo, blankets for protection. There's also a trolley if you need it. Dimensions: 🚚 280 x 174x 144 (depth x width x height) The engine is a 6-geared 2.2 dieael, powerful but fuel efficient. Great for long distances which is why you also get the first 200km free. *On Saturday only all-day rental.

Good to know
Diesel
Manual
3 seats
Year of manufacture 2011
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Steekkar, verhuisdekens en spanbanden

Car location

Hi, I am Paul

Verified userMember since Nov 29, 2019

Owner

Wij wonen al jaren met veel plezier in Segbroek. Tegelijkertijd hebben we twee auto's die we eigenlijk te weinig gebruiken. En dan is delen een goede uitkomst. Mariela is koordirigent en de bus gebruiken we eigenlijk alleen om muziek apparatuur te vervoeren. De auto is voor wekelijkse ritjes, maar staat ook vaak genoeg stil.

Response rate88 %
Rented out1232x

43 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Harry Nov 26, 2023

(*) (*) (*) ( ) ( )
Voor de verhuizing een busje gehuurd. Maar het was een beetje behelpen. De ruit aan de zijkant was kapot. De randen van gebroken glas waren ook niet helemaal veilig tijdens het verhuizen. Het tijdelijke scherm van folie was ook inmiddels kapot. Dus die moest ik weer vast tapen. Verder prima busje voor een scherpe prijs. Begreep dat het werd gerepareerd. Maar voor mij geen fijne ervaring.

Rob Nov 23, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Super geregeld

nicky Nov 17, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Perfect

Maarten Nov 16, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top bus

Ilja Oct 7, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Very easy and great solution for a moving day!

Toyota Auris Touring Sports

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Auris Touring Sports

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 206 CC

€ 61,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )