Ford Transit van Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 147 beoordelingen Delfgauw 215x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

# In verband met de verzekerings voorwaarden is de minimale leeftijd om deze bus te huren 25 jaar # Prima bus voor een lage prijs. Deze auto heeft de volgende voordelen: -lage dagprijs -300 km vrij,( Bij meer dan 300 km betaald u het laagst mogelijke tarief van 15 cent per km ) 3 zitplaatsen. Laadruimte: diepte 2.46m hoogte laadruim tot dak 1.38m totale hoogte 1.98m breedte 1.70m. Laadvermogen 980 kg. ( Wilt u zo vriendelijk willen zijn om bij een vraag over deze auto te vermelden dat het om de grijze Ford Transit gaat? Alvast bedankt :-) Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een ber

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Deze auto kun je openen met de app, zonder dat de verhuurder erbij hoeft te zijn.

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 29 dec. 2017

Verhuurder

Beste Heer, Mevrouw. Ik ben Peter, vader van een gezin, Wij vinden het leuk om onze auto's met anderen te delen. Momenteel hebben wij drie bussen te huur, voor weinig geld. Het betreft twee maal Ford Transit, en een maal een Nissan Primastar. Alle bussen en zijn geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing of het ophalen van meubels bij Ikea. U kunt een auto op komen halen en terug brengen wanneer u het uitkomt. ( 24/7 - 365 dagen per jaar ). Wanneer u met de eigen auto komt kunt u gratis parkeren. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. ( Wilt u zo vriendelijk zijn te vermelden of u interesse heeft in de witte, grijze Ford Transit of de Nissan Primastar. Dank u wel ) NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS De bussen kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn.

Reactiepercentage92 %
Auto verhuurd783x

147 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Homan 13 mei 2021

(*) (*) (*) ( ) ( )
Verhuurder Peter is goed bereikbaar en denkt mee. Na boeking en betaling huur gaf Peter aan dat er terugkerende problemen met de koppeling waren en stelde voor een andere bus te gebruiken. Maar dan kon ik minder grote zaken vervoeren en moest ik lang wachten op terugstorting huur. Feit dat de bus daags ervoor voor APK was geweest en het probleem was verholpen gaf vertrouwen om ermee op pad te kunnen. Helaas liep het anders. Toch problemen. Erg blij dat ik weer heelhuids thuis was. Advies aan Peter gegeven de bus pas weer in verhuur te brengen als de problemen helemaal verholpen zijn. Verwacht dat dit advies in goede handen is bij Peter, hem een beetje kennende na 2x te hebben gehuurd.

Jelle 28 apr. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne verhuurder en robuuste bestelbus: keyless geeft veel vrijheid bij ophalen en wegbrengen: handig. Peter stond telefonisch standby voor vragen.

Annelies 27 mrt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Peter had de auto netjes neergezet en op tijd alle informatie gegeven. Auto is redelijk oud maar rijdt nog goed. Goed contact gehad!

Jacqueline 20 mrt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima bus, dank!

Renske 6 mrt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Ford Transit

€ 53,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Primastar

€ 52,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Galaxy

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Alhambra

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)