Ford Transit van Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 118 beoordelingen Delfgauw 167x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

Prima bus voor een lage prijs. Deze auto heeft de volgende voordelen: -lage dagprijs -300 km vrij,( Bij meer dan 300 km betaald u het laagst mogelijke tarief van 15 cent per km ) 3 zitplaatsen. Steekwagen is aanwezig. Laadruimte: diepte 2.46m hoogte laadruim tot dak 1.38m totale hoogte 1.98m breedte 1.70m. Laadvermogen 980 kg. ( Wilt u zo vriendelijk willen zijn om bij een vraag over deze auto te vermelden dat het om de grijze Ford Transit gaat? Alvast bedankt :-) Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS Deze bus kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn. Ontsmettings middel is aanwezig in de bus.P.S. wilt U voor het ophalen van de bus zich verzekeren waar de bus staat. Dit kan door middel van de GPS optie in de snappcar app.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km

SnappCar Keyless

Deze auto kun je openen met de app, zonder dat de verhuurder erbij hoeft te zijn.

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds

Verhuurder

Beste Heer, Mevrouw. Ik ben Peter, vader van een gezin, Wij vinden het leuk om onze auto's met anderen te delen. Momenteel hebben wij drie bussen te huur, voor weinig geld. Het betreft twee maal Ford Transit, en een maal een Nissan Primastar. Alle bussen en zijn geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing of het ophalen van meubels bij Ikea. U kunt een auto op komen halen en terug brengen wanneer u het uitkomt. ( 24/7 - 365 dagen per jaar ). Wanneer u met de eigen auto komt kunt u gratis parkeren. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. ( Wilt u zo vriendelijk zijn te vermelden of u interesse heeft in de witte, grijze Ford Transit of de Nissan Primastar. Dank u wel ) NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS De bussen kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn. Ontsmettings middel voor uw handen is standaard in de bussen aanwezig.

Reactiepercentage
Auto verhuurd610x

118 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Sebastiaan

(*) (*) (*) (*) (*)
Super, het is niet moeders mooiste maar het is dan ook geen schoonheidswedstrijd. Aanrader, ik ga hem ook zeker vaker gebruiken.

Marijke

(*) (*) (*) (*) ( )
prima

Mauricio

(*) (*) (*) (*) (*)
very good car will use it again

Nicole

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Marco

(*) (*) (*) (*) (*)
fantastische auto, en de keyless ontgrendel optoe is top!

Ford Transit

€ 52,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Primastar

€ 52,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Galaxy

€ 42,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Alhambra

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)