Ford Transit van Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 110 beoordelingen Delfgauw 142x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

Prima extra lange ( laadruimte 2.75 diep!! ) bus voor een lage prijs. Deze auto heeft de volgende voordelen: -lage dagprijs -300 km vrij-twee schuifdeuren-ruime afmetingen, De afmetingen van de laadruimte zijn: diep 275 cm, breed 170 cm en de hoogte van de laadruimte tot het plafond 132 cm. De totale hoogte bedraagt 2 meter. De bus beschikt over drie zitplaatsen. Spanbanden en verhuis kleed zijn aanwezig. Een steekwagen kan ik u ook leveren. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. Is dit uw eerste keer dat u huurt? Dan kunt u de volgende code gebruiken om €20,- korting te krijgen! 26DA24 ( Wilt u zo vriendelijk willen zijn om te vermelden of het de witte of grijze Ford betreft. Dank u NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS Deze bus kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn. Ontsmettings middel voor uw handen is in deze bus aanwezig. Tot 6 April ontvang u 10 euro extra korting door de code EXTRA-10 te gebruiken en kunt u ten allen tijden gratis annuleren.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2007
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 29 dec. 2017

Verhuurder

Beste Heer, Mevrouw. Ik ben Peter, vader van een gezin, Wij vinden het leuk om onze auto's met anderen te delen. Momenteel hebben wij twee bussen te huur, voor weinig geld. Beiden zijn Ford Transit bussen en zijn geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing of het ophalen van meubels bij Ikea. U kunt een auto op komen halen en terug brengen wanneer u het uitkomt. ( 24/7 - 365 dagen per jaar ). Wanneer U met de eigen auto komt kunt u gratis parkeren in de buurt. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. Is dit uw eerste keer dat u huurt? Dan kunt u de volgende code gebruiken om €20,- korting te krijgen! 26DA24 ( Wilt u zo vriendelijk zijn te vermelden of u interesse heeft in de witte of de grijze Ford Transit. Dank u wel ) NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS De bussen kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn. Ontsmettings middel voor uw handen is standaard in de bussen aanwezig. Tot 6 April ontvang u 10 euro extra korting door de code EXTRA-10 te gebruiken en kunt u ten allen tijden gratis annuleren.

Reactiepercentage95 %
Auto verhuurd439x

110 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Marco 4 apr. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima bus om je spullen te verhuizen. Goede prijs. Makkelijk en snel afgehandeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sarwan 3 apr. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik had de Ford Transit gehuurd (witte) om mijn spullen te verhuizen. Het busje heeft een heel ruime achterbak en mijn bed, koelkast, fiets, eettafel, stelling kast en magnetron paste er allemaal. Ik kon dus in een keer doorrijden naar mijn nieuwe huis! Ook is de Ford Transit super zuinig en heb nauwelijks bijgetanked (7 euro) na 60 km rijden. Daar boven kreeg ik nog 10 euro korting op de huur van het busje. Ook was Peter heel behulpzaam en reageerde heel snel op mijn berichtjes. Aanrader!!!

Fatima 30 mrt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik heb het als zeer positief ervaren. Dank voor alles 👍🏻

Suzan 26 mrt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Last minute de bus kunnen huren van Peter, top!!

Danielle 22 mrt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Super service!!!

Ford Transit

€ 47,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo C70 Convertible

€ 50,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford Galaxy

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Alhambra

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)