Ford Transit van Peter

(*) (*) (*) (*) (*) 229 beoordelingen Delfgauw 332x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Peter

Verhuurder

Over de auto

# In verband met de verzekerings voorwaarden is de minimale leeftijd om deze bus te huren 25 jaar # Prima extra lange ( laadruimte 2.75 diep!! ) bus voor een lage prijs. Deze auto heeft de volgende voordelen: -lage dagprijs -300 km vrij ( Bij meer dan 300 km betaald u het laagst mogelijke tarief van 15 cent per km )-twee schuifdeuren-ruime afmetingen, De afmetingen van de laadruimte zijn: diep 275 cm, breed 170 cm en de hoogte van de laadruimte tot het plafond 132 cm. De totale hoogte bedraagt 2 meter. De bus beschikt over drie zitplaatsen. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd benaderen via whatsapp op 06-12279445 Beste Stefan. Bedankt voor de recensie. De ruitenwissers voldoen aan de eisen volgens de Ford dealer. Wielkast laat ik opnieuw repareren. De bus wordt regelmatig nagezien en is in orde.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2007
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Peter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 29 dec. 2017

Verhuurder

Beste Heer, Mevrouw. Ik ben Peter, vader van een gezin, Wij vinden het leuk om onze auto's met anderen te delen. Momenteel hebben wij drie bussen te huur, voor weinig geld. Het betreft twee maal Ford Transit, en een maal een Nissan Primastar. Alle bussen en zijn geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing of het ophalen van meubels bij Ikea. U kunt een auto op komen halen en terug brengen wanneer u het uitkomt. ( 24/7 - 365 dagen per jaar ). Wanneer u met de eigen auto komt kunt u gratis parkeren. Mocht u nog vragen hebben, u mag mij altijd een bericht sturen op whatsapp op 06-12279445. ( Wilt u zo vriendelijk zijn te vermelden of u interesse heeft in de witte, grijze Ford Transit of de Nissan Primastar. Dank u wel ) NUTTIG OM TE WETEN I.V.M HET CORONAVIRUS De bussen kunt u openen zonder dat ik erbij hoef te zijn.

Reactiepercentage79 %
Auto verhuurd939x

229 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Roland 18 okt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Verhuizing van NL naar Hongarije mee gedaan, zonder problemen. Busje van Peter is zeker niet moeders mooiste, maar je komt er wel !

Femke 7 okt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Geen enkel probleem ervaren met de bus van Peter. hij rijdt heerlijk. de bus heeft wat uiterlijke onvolkomenheden, maar al het essentiële werkt voortreffelijk. Ik zou hem zeker nog een keer huren!

Janneke 5 okt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Urmila 4 okt. 2021

(*) (*) (*) (*) ( )
Eerste keer gebruik gemaakt van snappcar. Alle afspraken netjes nagekomen, goeie communicatie ook via app. Bedankt Peter.

Charmaine 3 okt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto en goede service!

Nissan Primastar

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Alhambra

€ 45,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Polo

€ 50,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)