Ford S-Max from Paul

(*) (*) (*) (*) (*) 10 reviews Den Haag 18x rented out Owner

Rental by Paul

Owner

About the car

We verhuren nu ook deze luxe, prachtige, zeer nette, zeer ruime en zuinige 7 persoons MPV. Airco, groot panoramadak, navigatie, cruise control, parkeersensoren voor en achter, Bluetooth voor telefoon en bijv. Spotify, USB aansluiting, heerlijke stoelen (2e en 3e rij plat te leggen), bij de achterstoelen gordijntjes en tafeltjes, dakdragers, trekhaak, tot 2.000 liter bagageruimte (lengte ruim 2m), etc. Ideaal voor kinderfeestjes, vakanties, verhuizen of een weekendje weg. Of gewoon lekker toeren, want hij rijdt heerlijk. Direct te boeken: je hoeft niet te wachten op goedkeuring van je aanvraag! Bij meerdaagse verhuur gratis skibox (indien niet verhuurd met andere auto), sneeuwkettingen en/of fietsendrager. Ideaal dus voor een vakantie of een weekendje weg! We zijn er wel zuinig op en verwachten dat ook van onze huurders :-) We zijn zeer goed bereikbaar met het OV en het benzinestation zit binnen een paar honderd meter. Auto niet beschikbaar? Bekijk dan onze fijne Opel Astra stationwagen.

Good to know
Petrol
Manual
7 seats
Year of manufacture 2012
150 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Paul

Verified userMember since Mar 13, 2018

Owner

Ons gezin heeft 2,5 jaar geen auto gehad. Na 25 jaar een auto voor de deur was het even wennen, maar we hebben het prima gered, mede dankzij SnappCar. Nu draaien we het om en gaan we zelf verhuren! We verhuren twee zeer goed onderhouden ruime auto's die er fantastisch uitzien en heerlijk rijden voor een zeer scherpe verhuurprijs.

Response rate95 %
Rented out359x

10 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Aimar Dec 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Nathan Nov 21, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Deze auto is super comfortabel en ruim. Iedereen heeft genoeg ruimte. En er is ook genoeg bagageruimte. Perfect voor een weekendje of week weg met de gezin. Paul is ook super vriendelijke en snel en prettig in de communicatie.

Daan Nov 15, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Perfect car for 6 people (7 would have been possible). Car drives well with a milage of 1L: 12.5 Km. Didn't have a single issue and the communication with Paul also went flawlessly.

Ovidiu Nov 11, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Lucien Nov 5, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Very good experience. Car in perfect condition and excellent communication with Paul

Opel Astra Sports Tourer

€ 34,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Corsa

€ 32,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V70

€ 32,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V50

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)