Ford Focus Wagon from Eef

(*) (*) (*) (*) (*) 13 reviews Den Haag 17x rented out Owner

Rental by Eef

Owner

About the car

Onze fijne Ford delen we graag met anderen. Hij is ruim, rijdt prima, heeft een trekhaak en je kunt draadloos bellen (via Parrot BlueTooth) of een ipod/USB aansluiten voor muziek. De Ford is voorzien van basis extra's zoals: gele vestjes, vuilniszakjes, raamtikker, parkeerschijf, ijskrabber, gevarendriehoek. De Ford heeft een verlengde bestuurdersrail voor lange mensen (over de 2 meter). We vervoeren in deze auto zelf onze hond (in de achterbak) en we vinden het dus prima als jij jouw hond ook meeneemt. Veel plezier ervan!

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2006
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

De auto is geschikt voor hele lange mensen. Een rail is hiervoor aangebracht. Trekhaak is aanwezig. Extra nummerbord is aanwezig voor aanhanger/ fietsendrager. Buitenland is op aanvraag.

Car location

Hi, I am Eef

Verified userMember since Aug 7, 2021

Owner

Wij zijn een actief gezin met hond en wonen aan de rand van Den Haag / Nootdorp. Omdat we onze auto niet altijd zelf gebruiken en we de deeleconomie belangrijk vinden bieden we onze auto ook voor verhuur aan. (Wij zijn via OV - NS DH Ypenburg / HTM 15 - makkelijk bereikbaar)

Response rate100 %
Rented out15x
Response time 2 Hours

13 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Artem Apr 23, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Awesome experience

Anita Apr 2, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer prettige ervaring met deze verhuurder en auto. Heb voornamelijk contact gehad met de partner van Eef voor het ophalen en terugbrengen van de auto. Een vrolijke, aardige en geïnteresseerde man. De auto was dik in orde, netjes en schoon. Het rijcomfort is uitstekend. Van harte aanbevolen.

Charles Feb 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Snelle respons. Nette, goed rijdende auto.

onno Jan 3, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Onze eerste huurervaring via snappcar en het was een goede! Leuke attente verhuurder: Snoep cadeautje lag klaar. Auto rijdt prima en mede daardoor een relaxte vakantie voor ons gezin van 5 + hond Bedankt!

Ayvel Nov 14, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer tevreden! Goed auto, vrij zuinig en zeer ruim. Heel goede service en precies op tijd. Aardige eigenaren met hart voor hun auto en service. We zijn dankbaar!

Citroen C1

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Leon

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mini Mini

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 108

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)