Fiat 500 from Femke

(*) (*) (*) (*) (*) 10 reviews Nijmegen 15x rented out Owner

Rental by Femke

Owner

About the car

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1970
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Femke

Verified userMember since Jun 13, 2015

Owner

Hi! Na jaren dromen eindelijk in het bezit van dit prachtige Fiatje 500! Graag deel ik mijn passie voor deze fantastische belevenis; rijden in een échte auto! Mijn kinderen vinden het geweldig om een ritje te maken en zeggen dan: mama, waarom lacht iedereen? Ik word er zelf eigenlijk ook heel blij van! Te huur voor zomaar een ritje, bruiloft, levensfeest of evenement!

Rented out15x

10 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jurriën Aug 21, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super leuk!!

Jolijn Jul 25, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Jeroen Jun 22, 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Wij hebben de mooie Fiat 500 van Femke voor een dagje geboekt om rond te touren ter gelegenheid van een 40 jarig verjaardag feestje. Wat een geweldige ervaring is het geweest. Overal krijg je positieve aandacht en glimlachende mensen om je heen. Ondanks wat opstart probleempjes met de snappcar App is alles goed verlopen. Femke is een hele aardige en meedenkende verhuurder die alles tijdens de "check-in" duidelijke uitlegt. Het contact vooraf en tijdens de verhuur hebben wij als zeer positief ervaren. Al met al dus een aanrader 👍🏻

Max May 25, 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastisch autootje dat verrassend goed rijdt en ideaal is voor een bruiloft of gewoon om een stuk mee te touren. Femke is een relaxte verhuurder, die meedenkt en snel reageert. Kortom: zeker een aanrader!

Laura Apr 24, 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
We hebben de auto gehuurd voor TV opnames. Een hele vriendelijke verhuurster. Heel veel plezier gehad van de auto en het zag er ook nog is super leuk uit op beeld!

Suzuki Jimny

€ 80,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )