Fiat 500 from Lotte

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Breda 8x rented out Owner

Rental by Lotte

Owner

About the car

Deze geweldige Fiat 500 komt uit 1973 en is de ideale toevoeging voor je trouwdag óf voor gewoon een heerlijk dagje toeren. De auto heeft een normaal koppelsysteem, dus iedereen kan er in rijden. Geheid dat er onderweg heel wat naar jullie gezwaaid en getoeterd gaat worden! Let op: na het invoeren van de gewenste datum komen er nog wat kosten bij voor de service van Snappcar.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1973
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Lotte

Verified userMember since Apr 5, 2018

Owner

Hallo! Mijn naam is Lotte en ik woon in Breda. Ik maak graag ritjes met mijn superfijne Hyundai i30 naar werkafspraken of vrienden, maar pak ook regelmatig de trein. Ik zou het top vinden als ook andere mensen gebruik kunnen maken van mijn auto en we zo elkaar én het milieu een handje helpen! Daarnaast rij ik met plezier zo af en toe in onze prachtige Fiat 500 oldtimer! Deze helemaal opgeknapte auto is natuurlijk perfect om je gebruiken als trouwauto of gewoon voor een leuk dagje toeren. Heb je interesse, dan hoor ik het graag!

Response rate33 %
Rented out95x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Victor Mar 1, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Mart Jan 6, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Voor onze bruiloft de Fiat500 gehuurd, wat een fantastische auto! Het contact met Lotte ging heel erg prettig en vlot, ze is zelfs naar ons huis gekomen om een proefritje te laten maken! Zeker een aanrader!

jeffrey Jan 3, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Sanneke Oct 20, 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel prettig contact gehad met Lotte! Ook heel fijn hoe het ging toen we de auto ophaalden. Daarnaast hielp Lotte ook heel goed om ons te helpen bij de app, want hier waren wij niet bekend mee. De auto was een waardevolle toevoeging op onze dag!!

MG B type

€ 300,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)