Daihatsu Sirion from Inge

(*) (*) (*) (*) (*) 16 reviews Tilburg 20x rented out Owner

Rental by Inge

Owner

About the car

LET OP! Door onregelmatige werktijden klopt de kalender niet altijd, mijn excuses hiervoor. Stuur mij aub eerst een berichtje voor de juiste beschikbaarheid, en daarna pas een huurverzoek. Dan komen we er vast wel uit! Mijn auto Mathieu rijdt als een zonnetje! Ondanks dat hij al 20 jaar oud is, rijdt hij nog super. Ik verhuur hem omdat ik in Rotterdam werk, en hij dus zo'n 4 dagen in de week stil staat. Dus houd je van een autootje met karakter, dan ben je hier aan het juiste adres ;) Let op: Mathieu kan alleen E5 ongelood benzine aan. (euro 98) Richtlijnen Covid-19 Gelieve de volgende onderdelen te desinfecteren voor het retourneren van de auto. Sleutel Stuur en de richtingaanwijzers Deurgreep (binnen- en buitenkant) Versnellingspook Dashboard (inclusief dashboardkastje, knoppen van bijvoorbeeld het muzieksysteem etc.) Autogordel

Good to know
Petrol
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2001
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

USB aansluiting voor opladen. Cd wisselaar.

Car location

Hi, I am Inge

Verified userMember since Sep 25, 2017

Owner

Hoi! Ik ben Inge, 29 jaar en ik woon in Tilburg. Voor mijn werk ga ik 4 keer in de week naar Rotterdam met de trein. In de tussentijd staat mijn auto daardoor stil, en zou ik hem graag willen delen. Mijn auto Mathieu rijdt als een zonnetje! Ondanks dat hij al 18 jaar oud is, rijdt hij nog super. Dus houd je van een autootje met karakter, dan ben je hier aan het juiste adres ;) Door onregelmatige werktijden klopt de kalender niet altijd, mijn excuses hiervoor. Stuur mij aub eerst een berichtje voor de juiste beschikbaarheid, dan komen we er vast wel uit. Let op: Mathieu kan alleen E5 ongelood benzine aan. Dus ben je op zoek naar een fijn, karakteristiek autootje? Dan ben je met Mathieu aan het goede adres ;) In verband met mijn wisselende rooster klopt het schema om te huren niet helemaal. Direct een bericht sturen is daarom handiger!

Response rate100 %
Rented out20x

16 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Kevin Oct 10, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Kevin Oct 10, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Top huurder en relaxte auto 💪🏻

Mieke Jun 22, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima!

Axel May 14, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Vriendelijke verhuurder, auto prima

Mieke Oct 26, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Voor mij was dit mijn eerste huur via Snappcar, Inge legde alles goed uit hoe het werkt, ook met dat in- en uitchecken. Voor herhaling vatbaar! En in een automaat rijden is superfijn!

Renault Clio

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Clio Estate

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C1

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Swift

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)