Daf 46 van Sanne

(*) (*) (*) (*) (*) 1 beoordelingen Helmond 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Sanne

Verhuurder

Over de auto

The Sunshine Mobiel, DAFne heet ze. Alleen haar snorrende geluidje is al een genot! Snelwegen zijn niet zo aan haar besteedt, al kan het wel. De voorkeur geeft ze aan tuffen door Brabantse dorpjes, of landweggetjes, samen de natuurlucht opsnuiven. Ook bruiloften vindt ze erg fijn! Er kunnen inclusief bestuurder 4 mensen (en eventueel nog een klein mensje midden achterin) in, en ze heeft een verrassend grote kofferbak. Achterin zijn geen gordels. Ze heeft geen stuurbekrachtiging, maar met rijden mis je dat niet omdat ze zo licht is (daardoor rijdt ze ook erg zuinig). Maar met parkeren moet je soms even je spierballen inzetten. Let op, zoals alle oldtimers doet ze het het best op Loodvrij 98. We willen je daarom vragen er rekening mee te houden dat je deze brandstof tankt, en als bewijs de bon overhandigd.

Handig om te weten
Benzine
Automaat
4 zitplaatsen
Bouwjaar 1976
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Sanne

Geverifieerde gebruikerLid sinds 18 jan. 2016

Verhuurder

Een jong en eigenwijs kunstzinnig gezin. We houden erg van de nostalgie van de jaren 60, 70 en dat zie je overal in terug. Onze kleding, auto's en huisinrichting.

Auto verhuurd9x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Kirsten 17 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Erg leuke auto, we hadden veel bekijks! Sanne was erg vriendelijk en behulpzaam. En vol vertrouwen in ons, dat we goed zouden zijn voor haar Dafne ;)