Dacia Spring from Thijmen

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
0 reviews Zwolle 0x rented out Owner

Rental by Thijmen

Owner

About the car

Een moderne superzuinige volledig elektrische auto met weinig ingewikkelde features of onnodige poespas: hij rijdt makkelijk, relaxed, veilig en bovenal goedkoop! Vier personen en een achterbak vol koffers, het gaat met gemak. Geen ingewikkelde menu's of onbegrijpelijke functies, deze elektrische auto start je en rij je weg zoals je gewend bent met een fossiele auto. Het compacte formaat en de achteruitrijcamera maken dat je nooit hoeft te zweten bij ritjes door de binnenstad of met inparkeren. Snelladen langs de snelweg, bij publieke laadpunten of in een gewoon stopcontact kan deze auto allemaal. Zolang je niet veel harder dan 100 km/h rijdt, kan deze auto altijd 175 km in één stuk doorrijden op de snelweg. Buiten de snelweg kom je nog verder. SnappCar is voor mij nog een beetje nieuw, maar ik weet zeker dat we er samen uit komen! :) Je krijgt hem volgeladen van mij, en het is prima als je hem niet-volgeladen terugbrengt. Ik vraag dan een vergoeding van 10 cent per %-gebruikte batterij. (Dus als je 'm inlevert met 60% batterij, breng ik € 4 in rekening) Als je tussentijds oplaadt, verreken ik de kosten 1-op-1 met je. Zo goedkoop vind je geen benzine-auto hier :)

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2022
300 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Achteruitrijcamera - Navigatie, radio, Android Auto en Apple Carplay - Dashcam - Automatische verlichting - Aautomatische noodremassistent (AEB) - Direct verwarmen, ontwasemen en koelen (airco) - Beschermende zak voor huisdieren (in overleg!)

Car location

Hi, I am Thijmen

Verified userMember since Mar 7, 2024

Owner

Ik ben ICT'er bij de RDW, vrijwilliger op de Zwolse Dierenambulance en EV-rijder. SnappCar is voor mij nog een beetje nieuw, maar ik weet zeker dat we er samen uit komen! :)

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volvo V90

€ 35,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Astra Wagon

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Skoda Citigo

€ 32,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Audi A2

€ 42,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )