Dacia Logan MCV from Hans

(*) (*) (*) (*) (*) 45 reviews Roermond 55x rented out Owner

Rental by Hans

Owner

About the car

Verrassend ruime stationwagen met 5 of 7 zitplaatsen met voldoende hoofd en beenruimte. Ideaal voor groot gezin of het vervoer met bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje van een kind of uitstapje met school of familie. De achterste bank kan eenvoudig gedemonteerd worden zodat er een flinke laadruimte is dus ook ideaal voor een gezinsvakantie. De meeste rollators en kinderwagens passen er zelfs zonder inklappen in wanneer de achterste bank(plaats 6&7) opgeklapt is. Ook een ritje Ikea is prima te doen, zelfs als je er iets meer meeneemt dan de bedoeling was 😉 We hebben onze auto zelf niet iedere dag nodig en stellen hem graag beschikbaar aan mensen die hem met zorg zullen gebruiken en behandelen. In deze auto is niet gerookt en dat willen we ivm het vervoer van kinderen ook graag zo houden. Boven de achterbank is een kleine bergplank waar een dekentje en nekkussens passen of eventueel een klein rugzakje of jas. Uiteraard ontbreken ook veiligheidshesjes niet, voor een alcoholtester dient u echter zelf te zorgen. De auto wordt door de garage onderhouden. Beschikt over iso-fix en trekhaak Mocht het ophalen van de auto voor u een probleem vormen dan is het eventueel ook mogelijk dat één van ons naar u toekomt en u ons weer even thuisbrengt . (Uiteraard binnen een beperkte straal, kilometers voor uw rekening en enkel volgens afspraak) Huisdieren ivm allergieën niet toegestaan. Nog vragen? Neem gerust contact op.

Good to know
Petrol
Manual
7 seats
Year of manufacture 2009
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Electrische ramen voor, bergvak bij passagiers met 2 dekens en nekkussens. Indien gewenst dakdragers, kinderzitje, en zitverhoger op aanvraag beschikbaar. Achterste bank (plaats6&7) demontabel dus ook met langere laadvloer te gebruiken. Beschikt over iso-fix en een trekhaak.

Car location

Hi, I am Hans

Verified userMember since May 8, 2018

Owner

Met mijn baan in de scheepvaart heb ik de auto minder nodig en dus stel ik hem graag beschikbaar. Het wordt steeds gebruikelijker om duurzame spullen te delen. Een auto met zoveel plaats kan echt een uitkomst zijn, wij zijn er heel tevreden over.

Response rate100 %
Rented out52x

45 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Chintan May 2, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
We traveled 2300 KM’s in this car with 5 adults and 1 child and luggage for 6 days without any trouble. Car was nice to drive even on the German autobahn. Hans provided a great service and was always available when we had questions. He provided an extra service with a pickup and drop off at the train station.

Jillian Apr 12, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

User Mar 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Helemaal fijn, snel contact en erg vriendelijk. Fijne auto.

Dennis Mar 11, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne ruime auto, met zeer helder en goed contact met een meedenkende eigenaar. Hans had er geen probleem mee om de auto wat langer te houden, wat heel fijn was.

Mendo Mar 3, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top!

Fiat Punto

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Toyota Yaris

€ 25,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot Expert

€ 37,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )