Dacia Jogger from Mark

(*) (*) (*) (*) (*) 9 reviews Delfgauw 12x rented out Owner

Rental by Mark

Owner

About the car

Daar is ie dan, onze gloednieuwe Dacia Jogger, als vervanger voor onze Volkswagen Sharan. Een fantastische fijne, ruime 7-zit auto die van alle moderne gemakken voorzien is en op LPG rijdt. Qua binnenruimte haalt ie het niet bij onze vorige Sharan, maar je kunt er nog steeds prima met 7 volwassenen in zitten als je niet teveel eisen stelt aan de resterende bagageruimte die dan nog overblijft. Verbruik op LPG Wordt ingeschat op ongeveer 1:13, maar hangt sterk samen met de rechtervoet van de bestuurder. Omgerekend is dit nog steeds een stuk goedkoper dan zelfs een elektrische auto! Voor vakantie periodes van minimaal 1 week is het ook mogelijk om er een skikoffer van 600 liter bij te huren voor extra bagage ruimte. We zullen wel kritisch zijn komende tijd op het van binnen netjes terugbrengen van de auto wegens slechte ervaringen in het verleden.

Good to know
LPG/CNG
Manual
7 seats
Year of manufacture 2023
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Android auto, Apple CarPlay, climate control, cruisecontrol, begrenzer.

Car location

Hi, I am Mark

Verified userMember since Mar 27, 2020

Owner

Vader van 3 kinderen, werkzaam bij een salarisverwerker in Rijswijk. Ik speel piano en squash graag. Wij rijden in een Renault Espace V 1.6 dci Initiale wat een heerlijke ruime reiswagen is en waar we allemaal ruim in kunnen zitten en met vakantie kunnen. Tevens hebben we een nieuwe Dacia Sandero in de verhuur die op LPG rijdt en daardoor zeer voordelig is in gebruik. Uitgebreide beschrijving van de auto's is bij de auto's zelf te vinden.

Response rate100 %
Rented out94x
Response time 2 Hours

9 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Patricia Dec 3, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne verhuurder van de Dacia Jogger. Vriendelijk en legt duidelijk uit. Als we een 7-zitter nodig hebben, dan huren we deze graag weer!

Didin Oct 31, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Sharif Oct 5, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto, zeker voor lange afstanden met een groepje. Mark is heel vriendelijk en heeft netjes uitgelegd hoe het werkt met LPG/autogas tanken. Zeker een aanrader!

Jeroen Sep 4, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele fijne nieuwe auto! Erg schoon van binnen! En goedkoop tanken aan de pomp met LPG! Vriendelijke verhuurder. Een aanrader!

Salvador Sep 3, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Great service, fast reaction, kind people

Opel Vivaro

€ 58,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Nissan Primastar

€ 57,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford (USA) Edge

€ 51,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Polo

€ 52,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)