Citroen Mehari from Robert

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Loosdrecht 4x rented out Owner

Rental by Robert

Owner

About the car

Deze bijzondere klassieker deel ik graag met liefhebbers. Ben je een zorgvuldige en relaxte rijder, dan heb je er een heerlijke auto aan. Boek hem nu voor een leuk dagje uit. Max. 4 personen, ook mogelijk als 2-zitter (pick-up met bagageruimte). Gewoon lekker toeren of voor een bijzondere gelegenheid zoals een foto/film-sessie of huwelijk (mogelijk met chauffeur in overleg). Auto heeft inmiddels NL-kenteken.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1983
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

* Stuurslot * Franse charme

Car location

Hi, I am Robert

Verified userMember since Aug 1, 2014

Owner

Wij verhuren graag onze goed onderhouden Citroën Méhari Azur uit 1983. Een heerlijke auto voor een dagje toeren of een huwelijk. De techniek is dezelfde als van een 2CV Eend. Geschikt voor een zorgvuldige, relaxte rijder. Ook met chauffeur mogelijk, in overleg. Neem vrijblijvend contact op met eventuele vragen. Dank vast!

Response rate100 %
Rented out6x
Response time Less than 1 hour

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Vanessa Sep 3, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastic experience from start to finish renting this car from Robert; an extremely friendly owner who is passionate and proud about his beautiful Méhari; and so he should be!

Dennis Aug 11, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een geweldige ervaring! Zowel met Robin als met de Mehari. Robin is bijzonder vriendelijk, geeft goede uitleg en is bovenal een liefhebber. De Mehari rijdt fantastisch en je krijgt de hele dag vrolijke reacties. We hebben een superdag gehad.

Patrick Jun 6, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een fantastische beleving! Robin is super aardig en fijne verhuurder. Heel veel dank voor deze mooie dag.

Sil May 14, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijk dagje getourd langs de Vecht met de originele en charmante Mehari van Robin die m eigenhandig heeft opgeknapt en er leuk over kan vertellen.