Citroen Jumpy from Jacob

(*) (*) (*) (*) (*) 423 reviews Amersfoort 533x rented out Owner

Rental by Jacob

Owner

About the car

DISCLAIMER Om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan wordt mijn bus in deze periode extra vaak gereinigd. EINDE DISCLAIMER XL versie van de Citroën Jumpy met een trekhaak. Locatie: Falstaffhof, Amersfoort Inclusief steekwagentje, spanbanden en verhuisdekens. Ik heb een busje gekocht, specifiek om op SnappCar te verhuren. Mijn bus is op alle dagen te boeken en eenvoudig te reserveren via Snappcar Keyless. Via Snappcar Keyless kan je de auto boeken en openen middels de SnappCar app. Ontzettend handig en snel! Deze Citroën Jumpy is gloednieuw en klaar om jou en al je spullen te vervoeren. Met een laadinhoud van 6,1 m3 (zie onderaan dit bericht voor alle afmetingen) heb je genoeg ruimte om de meeste spullen te vervoeren. De bus is bedoeld voor het vervoeren van schone spullen, wil je naar het stort met bouw of tuin afval overleg dan even en neem extra maatregelen om de laadruimte te beschermen. Als de laadruimte niet schoon is bij het terugbrengen kunnen er extra schoonmaak kosten in rekening gebracht worden, deze bedragen minimaal 25 euro. Je krijgt deze bus altijd afgetankt en schoon mee. Verder ligt er standaard een doos met handige spullen in de bus. In de doos zitten spanbanden, elastische koorden met haken en drie verhuisdekens. Ook is er een steekwagentje aanwezig voor het vervoeren van zware spullen. Deze bus heeft navigatie via Apple Carplay en Android Auto. Kabels voor zowel Android (USB-c) en Iphone zijn aanwezig in de bus zodat je altijd je telefoon kan koppelen. Wil je de auto openen via de app dan kan dat. Toch liever persoonlijk contact? Stuur me een berichtje dan neem ik contact met je op om je alles uit te leggen. Heb je andere vragen, stuur me dan een bericht. Groet, Jacob Afmetingen laadruimte: Lengte laadvloer: 278,1 cm Breedte laad vloer 162,8 cm Tussen wielkasten 120,1 cm Binnen hoogte: 139,7 cm Max laadvermogen: 1400 kg Max laadvolume: 6,1 m3

Good to know
Diesel
Automatic
3 seats
Year of manufacture 2020
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Cruise control, automatische verlichting, regensensor, parkeersensoren, achteruitrijcamera, Apple CarPlay, dode hoekspiegel.

Car location

Hi, I am Jacob

Verified userMember since Jul 1, 2017

Owner

Maatschappelijke betrokken en een groot voorstander van de deel economie.

Response rate40 %
Rented out526x

423 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Bertus Mar 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Maryse Mar 4, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele goede ervaring! Snel antwoord van Jacob op vragen. Auto goed te herkennen op de parkeerplaats! Heel netjes en makkelijk te rijden. Top!

Ardan Mar 2, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Louise Mar 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Super! Volgende keer ga ik weer bij Jacob huren.

Pim Feb 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Snelle en adequate service. Duidelijk verhaal van verhuurder en goede communicatie

Renault Trafic

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen Berlingo

€ 57,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C5 Tourer

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Audi A3

€ 37,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)