BMW Z3 Roadster from Aron

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Leiden 4x rented out Owner

Rental by Aron

Owner

About the car

BMW Z3 cabrio, de ideale auto voor een vermakelijke rit, ongeacht het seizoen! ☀️❄️ De BMW Z3 is een iconische auto die bekend staat als een sportieve en comfortabele auto die je een geweldige rijervaring geeft. Deze Z3 is ook voorzien van een optioneel M-Sport onderstel. 🛞 Deze kleur en de velgen zijn exact zoals de auto in de James Bond film GoldenEye voor de dag komt. 😍 Geniet van de sensatie met het dak open in de zomer en schakel over naar de verwarmde stoelen voor comfort tijdens de koudere dagen. 🔥❄️ Leuk voor een romantisch weekendje weg, een ontspannen roadtrip, of een bruiloft. 💍 Neem contact met mij op om je reservering te maken en mocht je vragen hebben. Tot snel! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ De auto staat een steenworp afstand van de Leidse singel geparkeerd, en heeft een parkeervergunning voor Leiden zone B. 🅿️ Huur je voor de eerste keer op SnappCar? Gebruik dan code EB86A95254 voor 5 euro korting op je reservering‼️

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 1998
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Stoelverwarming, M-Sport onderstel, Bluetooth Audio

Car location

Hi, I am Aron

Verified userMember since May 12, 2021

Owner

Leidse autoliefhebber, in het bijzonder oude BMW’s. Ik heb eigenlijk geen auto nodig en rijd niet veel kilometers, mijn auto is hierdoor vrijwel altijd beschikbaar. Ik leg graag even uit hoe alles werkt, denk aan de Bluetooth verbinden en op de juiste manier het cabrio dakje bedienen. Stuur gerust een bericht mocht je vragen hebben.

Response rate80 %
Rented out36x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Remco Oct 20, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
We hebben twee heerlijke dagen gereden in Arons Z3. Helemaal tevreden over zijn vriendelijkheid en hulpvaardigheid. Zijn enthousiasme en trots zijn aanstekelijk.

Lorenz Oct 10, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Margot Sep 28, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijk een weekendje gereden met het dakje open! Fijne auto, goeie en soepele communicatie...wat wil je nog meer?! Zéker een aanrader, bedankt Aron!

Lex Sep 10, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Ok

BMW 1-serie

€ 90,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Mercedes-Benz 200-280 (W123)

€ 90,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Master

€ 65,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo S60

€ 65,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)