BMW 3-serie Touring from Hassan

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Amsterdam 4x rented out Owner

Rental by Hassan

Owner

About the car

Super betrouwbare en nette BMW 320. Luxe uitvoering. Een heerlijke auto. Rijdt als een zonnetje en bevat alle accessoires die je maar kunt bedenken. Leren bekleding, ABS, Airco, Cruise Control, Kinderslot, Board Computer, Speaker met geweldig geluid, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Good to know
Diesel
Manual
5 seats
Year of manufacture 2012
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Bevat 4 seizoens banden Kinderslot

Car location

Hi, I am Hassan

Verified userMember since Mar 14, 2022

Owner

Ik woon in Betondorp in Amsterdam met mijn lieve vriendin. Ik rijd in een geweldige en betrouwbare BMW320D. Deze gebruik ik weinig, maar kan 'm niet wegdoen omdat het zo een fijne auto is. Mocht je mijn BMW langer dan 3 dagen willen huren en je woont in Amsterdam e.o., dan breng en haal ik 'm wel even. Als je voorzichtig bent, dan mag jij er ook een keer in rijden ;-)

Response rate86 %
Rented out4x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Menno Nov 26, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke auto!! Alles wat je van een Dreier verwacht, inclusief prachtige bekleding en perfect rijgedrag. De dieselmotor zorgt voor lekker veel koppel en maakt de auto zéér zuinig, zowel door laag verbruik als de lagere prijs van diesel. Na een rit Amsterdam - Den Haag en terug kreeg ik er niet meer dan €7,50 aan diesel terug in. Telefoon kan verbonden worden via Bluetooth en je telefoon zelf kan je kwijt in de gemonteerde houder, zelfs een Lightning-kabel was aanwezig. Contact met Hassan was zeer prettig, ook toen ik de auto eerder terug wilde brengen omdat dat ons toevallig beter uitkwam. Ik ben zeer dankbaar dat hij hem aan een relatieve vreemdeling toevertrouwt en zou de auto zo weer huren, helemaal voor een lange rit.

Andreas Nov 12, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel fijne ervaring met Hassan en zijn bmw! Behulpzaam, flexibel en goed bereikbaar. Voor herhaling vatbaar!

Karima Oct 31, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Vanaf het moment dat ik contact opnam met Hassan tot het moment dat ik de auto terugbracht, was de ervaring positief. De auto was in uitstekende staat toen ik hem ophaalde, schoon van binnen en buiten. Tijdens het rijden merkte ik dat de auto goed soepel reed en makkelijk schakelde. Hassan zelf was vriendelijk. Hij legde alle functies van de auto duidelijk uit en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde voordat ik wegreed. Ook was hij flexibel met de huurtijden, wat erg gewaardeerd werd. Ik zou zeker overwegen om in de toekomst weer een auto van Hassan te huren en zou anderen ook aanraden hetzelfde te doen. Een betrouwbare auto en uitstekende service!

Jasper Oct 30, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
Erg aardige eigenaar, ik ben goed geholpen met uitleg over de auto. Het afspreken ging super soepel, zowel halen als terug brengen van de auto ging plezierig. Het is een stevige auto, voelt hier en daar wat zwaar aan, maar zeker op de snelweg is het een goede auto. Veel ruimte voor bagage en passagiers.

Nisan Qashqai

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Trafic

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Golf

€ 42,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes-Benz SLK-klasse

€ 58,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)