BMW 3-serie Cabrio from Harmjan

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Voorburg 6x rented out Owner

Rental by Harmjan

Owner

About the car

Om te beginnen, de auto is een BMW (e93 convertible), of wat je misschien meer ook: een BMW 3-serie Cabrio uit 2007, met een in/uitklapbaar hard dak. Automaat, nieuwe banden (all-season en run-on-flat dus doorrijden bij klapband). Er zit alleen geen cruise control op (niet stuk, zit er gewoon niet op). Maar je wil toch vooral lekker rijden in zo'n BMW. Alles wat erop zit werkt. En altijd op tijd en goed onderhouden. Verder: het is een vrij zware 6-clinder motor (218 pk) en daarmee lekker vlot met een lekker rustig geluid. De auto rijdt echt heerlijk, mede door de banden uit 2021. Hb de auto gekocht speciaal voor touren / op vakantie naar landen zoals België, Frankrijk, Spanje, etc. Over de Franse tolwegen bij 130 km/u met het dak erop, en rondom de bestemming met het dak eraf. Ik verhuur deze auto alleen per 3 dagen of langer. Dus niet voor dagtochtjes. Langere verhuur kan deze zomer ook. En hij is wat mij betreft gemaakt om naar het buitenland te gaan.

Good to know
Petrol
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2007
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Telefoon-houder voor navigatie Audio kabeltje voor Spotify etc. luisteren iPhone lader (en je eigen snoertje met USB past er uiteraard ook in)

Car location

Hi, I am Harmjan

Verified userMember since Jun 13, 2022

Owner

We hebben 2 auto's: 1 gezins-auto (niet voor de verhuur) en een fun auto: een heerlijke BMW 3-serie cabrio (hard-top). Gekocht tijdens Corona om toch leuk op pad te kunnen. Maar we gebruiken 'm eigenlijk te weinig, en om uit de kosten te komen verhuren we deze af en toe.

Rented out3x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Sjoerd Sep 26, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een fantastische cabrio! Snel en comfortabel. Een perfecte tourauto. Harm Jan is vriendelijk en behulpzaam.

André Jul 29, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
heel fijn communiceren met de eigenaar van deze BMW. reageert snel. de auto was helemaal top. ik en mijn partner hadden de auto voor 6 dagen gehuurd voor onze vakantie naar Duitsland. Auto rijdt fantastisch en heerlijk met open dak door de bossen en omgeving van Duitsland rijden. zeker een aanrader om een keer te huren.

Renault Trafic

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 65,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot Boxer

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen Jumper

€ 65,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)