Audi A6 Avant van Cris

(*) (*) (*) (*) (*) 10 beoordelingen UTRECHT 44x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Cris

Verhuurder

Over de auto

Heerlijke audi avant diesel. Alweer wat ouder (2004) en al behoorlijk wat km gereden maar still going strong. Rijdt heerlijk en zuinig. 1 op 15 is makkelijk haalbaar. Op een volle tank kan 1050 km worden gereden!Veel laadruimte in de auto aanwezig. We werken allebei in Utrecht en hebben de auto sporadisch nodig. Vaak ook door de week te huur en ook in het weekend.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2004
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

cruise control

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Cris

Geverifieerde gebruikerLid sinds 26 mei 2014

Verhuurder

We hebben een oudere maar fijne audi a6 (station) diesel die we graag delen. Ik verhuur de auto al wat langer via snappcarr. De auto rijd perfect maar heeft gebruikerssporen. Als je dat niet erg vindt dan is dit een heerlijke auto. Dit jaar is de auto ook in de zomervakantie beschikbaar. Van 25 juli tot en met 25 augustus. Stuur me een berichtje als de auto wil huren.

Auto verhuurd44x

10 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Allard 8 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Edwin 22 feb. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
De auto van Cris was direct te boeken, en alle communicatie daarna verliep soepel. De auto heeft wat gebruiksspoortjes, maar is verder voorzien van allerhande luxe, en motorisch loopt het allemaal als een zonnetje. Prima waarde voor de gevraagde dagprijs wat mij betreft. Het door mij behaalde verbruik was 1 op 15 met drie relatief korte ritten, in februari, dus zo rond het vriespunt. Dat zal in de zomer en op langere afstanden ongetwijfeld wat zuiniger zijn.

Rey 11 feb. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Communicatie was duidelijk, snelle afhandeling en Cris heeft duidelijk ervaring. Auto rijdt super fijn en zuinig. Volgende keer weer!

Robbert 23 apr. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
Cris een fijne en relaxte verhuurder. Afstemming ging vlekkeloos en omdat zijn agenda net wat anders liep dan de snappcar-afspraak kwam hij zelfs de auto brengen. De Audi rijdt super. Top!

Aernoud 19 feb. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
een uitstkende lange-reis auto, enorm comfortabel en zuinig. en veel laadruimte!! houdt er rekening mee dat de radio het niet zo goed doet, maar je kan je tel met spotify via usb of aux kabeltje aansluiten. chris was meer dan flexibel, hhel erg fijn!

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Subaru Legacy Touring Wagon

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)