Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen Camper van Richard

(*) (*) (*) (*) (*) 6 beoordelingen Amsterdam 23x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Richard

Verhuurder

Over de auto

Ik verhuur deze schoonheid omdat het zonde is om haar ongebruikt te laten staan en de vaste lasten&onderhoud te kunnen bekostigen. Fijne camper om met max 4 personen te trekken/camperen. Kookgerei, servies & bestek voor 4 personen, luifel & buitentafel zijn aanwezig (zie ook bij 'accesoires'). NIET om snel lange afstanden op 1 dag af te leggen! Dus wil je in 1 dag naar Zuid Europa ofzo, huur dan een andere auto. Er is een 2 persoons bed beneden, er zijn geen slaapplaatsten onder het dak.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 1995
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Luifel, koelkast (12V, 220V, gas), 2 pits fornuis, kraan & gootsteen, kachel, 2 campinggaz flessen, aansluiting voor 220V. Kookgerei, servies & bestek voor 4 personen, buitentafel.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Richard

Geverifieerde gebruikerLid sinds 25 jun. 2013

Verhuurder

Ik kampeer m'n hele leven al, de laatste jaren met (gehuurde) campers. Daarom toch vorig jaar zelf deze camper aangeschaft en ik geniet er veel van. Maar omdat het zonde is om hem ongebruikt te laten staan, en om de vaste lasten&onderhoud te kunnen bekostigen is de camper ook te huur.

Auto verhuurd23x

6 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Pieter 30 jun. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Richard is behalve zeer sympathiek, ook heel duidelijk en to the point bij de ontvangst en de camperuitleg. De auto rijdt als een zonnetje. Zodra je instapt ben je op vakantie. Aanrader!

Mirjam 13 jun. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Een geweldige camper! We zijn er mee door Zwitserland naar Italië gereden zonder problemen. Richard is een erg vriendelijke en flexibele verhuurder. Een aanrader dus!

User 7 jun. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Thank your Richard, we had a wonderful time with your bus and enjoyed it very much to meet you in Amsterdam. sunny greetings from Essen

ANNEMIEKE 9 mei 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Een hele fijne vakantie gehad met deze camper. Van alle gemakken voorzien en een fijn eenvoudig op te klappen bed. En ik bevestig de waardering van de vorige gebruikers: Richard is een erg prettige, aardige en enthousiaste verhuurder, duidelijke uitleg en hij communiceert vlot. Voor herhaling vatbaar!

Bert 20 apr. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Helaas maar 5 sterren weg te geven. Zowel de camper als Richard (verhuurder) zelf zijn een dikke 10 waard! Het was voor ons de eerste keer om met een camper op pad te gaan en het was echt geweldig.

Tesla Model S

€ 115,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Tigra TwinTop

€ 47,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Kia e-Niro

€ 90,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroën XM Break

€ 40,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )